Ερντογάν: Με λευκό χιτώνα πήγε να προσκυνήσει στη Μέκκα

17:50 - 29/04/2022

Τι συζήτησε ο Τούρκος πρόεδρος με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας - Η επίσκεψη σηματοδοτεί μια σημαντική μεταβολή της διμερούς πολιτικής και ίσως το μεγαλύτερο βήμα στην προσπάθεια της Αγκυρας από το 2020 να αποκαταστήσει τους πληγέντες δεσμούς της με τις περιφερειακές δυνάμεις

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ερντογάν: Με λευκό χιτώνα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πήγε να προσκυνήσει στη Μέκκα (VID)

Το 2018 το θερμόμετρο έπεσε απότομα στις διμερείς επαφές με τη δολοφονία του αρθρογράφου της Washington Post, Τζαμάλ Κασόγκι, στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη. Με την τουρκική λίρα να έχει γνωρίσει πρωτοφανή κατρακύλα, το τελευταίο διάστημα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε ένα κομβικής σημασίας ταξίδι για να συναντηθεί με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Θεοδώρα Σιάρκου για Πέτρο Φιλιππίδη: Δεν έχω παρενοχληθεί και δεν έχω κάτι αρνητικό να θυμηθώ από τη συνεργασία μας

Super League 2: Έμειναν στο 1-1 Καλαμάτα και Κηφισιά, μόνος πρώτος ο Πανιώνιος – Δείτε τα γκολ

«Περνώ και μόνη μου καλά»: Δέκα άνθρωποι αποκαλύπτουν γιατί δεν παντρεύονται

Super League: Πλησίασε την τετράδα ο Αστέρας Τρίπολης μετά το τρίποντο με τον ΟΦΗ - Δείτε γκολ

Θρίλερ στην Αμαλιάδα: Και έκτο νεκρό βρέφος - Η αλλαγή της κατάθεσης από τη μητέρα του τελευταίου παιδιού

Εκρηξη στους Αμπελοκήπους: Συνελήφθη η 30χρονη που είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος