Έρρικα Πρεζεράκου: «Το χέρι μου βρέθηκε κάτω από δυο μηχανές, αν ήταν το κεφάλι μου θα είχα σκοτωθεί»

10:46 - 29/04/2022

Η Έρρικα Πρεζεράκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε για το ατύχημα που είχε […] The post Έρρικα Πρεζεράκου: «Το χέρι μου βρέθηκε κάτω από δυο μηχανές, αν ήταν το κεφάλι μου θα είχα σκοτωθεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρρικα Πρεζεράκου: «Το χέρι μου βρέθηκε κάτω από δυο μηχανές, αν ήταν το κεφάλι μου θα είχα σκοτωθεί»

Η πρωταθλήτρια μίλησε για το ατύχημα που της συνέβη

Διαβάστε το στο in.gr

«Τον πρωταθλητισμό τον ξεκίνησα στα 25. Όταν ήμουν μικρή ήμουν ο ορισμός του αγοροκόριτσου, ήθελα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό αλλά δεν ήθελαν οι γονείς μου. Εργαζόμουν πολλές ώρες σε μία εταιρεία και έπρεπε να κάνω κάτι για το σώμα μου. Είχα τη νοοτροπία του «βαριέμαι» και μου σύστησε ένας φίλος μου να πάω στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: «Το χέρι μου βρέθηκε κάτω από δυο μηχανές, αν είχα το κεφάλι μου θα είχα σκοτωθεί»

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία μίλησε για το ατύχημα που είχε, το θάνατο της ανιψιάς της, αλλά και τα παιδικά της χρόνια. Για τον πρωταθλητισμό μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου. «Τον πρωταθλητισμό τον ξεκίνησα στα 25. Όταν ήμουν μικρή ήμουν ο ορισμός του αγοροκόριτσου, ήθελα να ασχοληθώ με τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: "Το χέρι μου βρέθηκε κάτω από δυο μηχανές, αν ήταν το κεφάλι μου θα είχα σκοτωθεί"

"Το ατύχημα που είχα ήταν μια πρόκληση, έχω ακόμα πολλά χειρουργεία να κάνω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»