Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου»

02:06 - 29/04/2022

Ο Γιάννης Βογιατζής φιλοξενήθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για την τεράστια καλλιτεχνική του […] The post Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου, ήταν μια κυρία ανεπανάληπτη»

«Τώρα πια που είμαι κι εγώ σε μια ηλικία που θα πάω να τη βρω, της την προσφέρω με όλη μου την αγάπη και τον σεβασμό στο όνομά της», είπε συγκινημένος ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιάννης Βουγιατζής: Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου και μετά πήγα για παράσταση

Ράγισε καρδιές ο Γιάννης Βογιατζής μιλώντας για τη γυναίκα της ζωής του. Το άνθρωπο που ήταν το στήριγμά του. Ο Γιάννης Βογιατζής βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28.04.2022) Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε για την τεράστια καλλιτεχνική του πορεία και συγκίνησε με τα λόγια για τη γυναίκα του, η οποία ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Βουγιατζής: Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου και μετά πήγα για παράσταση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συγκινητικός Γιάννης Βογιατζής: Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου, τώρα που θα πάω να τη βρω…

Ο ηθοποιός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Διαβάστε το στο in.gr

Η συγκίνηση του Γιάννη Βογιατζή για τη σύζυγό του: «Πέθανε στα χέρια μου

«Αν δεν είχα κι αυτήν τη γυναίκα, ίσως και να μην είχα αυτήν την καριέρα», ανέφερε ο Γιάννης Βογιατζής.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου- Έπαιξα την ίδια ημέρα σε παράσταση»

«Πέθανε κυριολεκτικά στα χέρια μου. Έκανα την ίδια ημέρα πρόβα και παράσταση. Ήξερα ότι αυτό ήθελε για εμένα. Πάντα με στήριζε. Αν δεν είχα κι αυτήν τη γυναίκα, ίσως και να μην είχα αυτήν την καριέρα» σημείωσε συγκινημένος ο Γιάννης Βογιατζής. «Τώρα πια, που είμαι σε μια ηλικία που θα πάω να τη βρω, της […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπιώ” με τον Νίκο Χατζηνικολάου το To άρθρο Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Τώρα πια που είμαι κι εγώ σε μια ηλικία που θα πάω να τη βρω, της την προσφέρω με όλη μου την αγάπη και τον σεβασμό στο όνομά της», είπε συγκινημένος ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Συγκινητικός Γιάννης Βογιατζής: “Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου…”

Ο Γιάννης Βογιατζής αναφέρθηκε στην πολυετή καριέρα του αλλά και την γυναίκα της ζωής του. Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για την τεράστια καλλιτεχνική του πορεία και το στήριγμά του στη ζωή, που ήταν η σύζυγός του. «Πέθανε κυριολεκτικά στα χέρια μου. Έκανα την ίδια ημέρα πρόβα και […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Γιάννης Βογιατζής: "Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου"

"Αν δεν είχα κι αυτήν τη γυναίκα, ίσως και να μην είχα αυτήν την καριέρα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»