Νατάσα Καλογρίδη: Όλες οι μεγάλες μου σχέσεις ήταν άνθρωποι που δεν ήθελα να τους ξέρω

18:12 - 28/04/2022

Αποκαλυπτική η δημοφιλής ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη, καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4», μίλησε για το… παράδοξο της ερωτικής της ζωής. Η Νατάσα Καλογρίδη συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη φρενίτιδα που δημιουργήθηκε στα μέσα με τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Όταν ρωτήθηκε για εκείνη την ... Περισσότερα To άρθρο Νατάσα Καλογρίδη: Όλες οι μεγάλες μου σχέσεις ήταν άνθρωποι που δεν ήθελα να τους ξέρω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσα Καλογρίδη: «Όλες οι μεγάλες μου σχέσεις ήταν άνθρωποι που δεν ήθελα να τους ξέρω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νατάσα Καλογρίδη: «Δεν έφταιγα εγώ για την έκθεση. Εσείς μουρλαθήκατε όλοι. Δεν ξέρω τι πάθατε τότε. Εσείς θα μου πείτε!»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Νατάσα Καλογρίδη: «Όλες οι μεγάλες σχέσεις μου ήταν άνθρωποι που δεν ήθελα να τους ξέρω»

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε η Νατάσα Καλογρίδη. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κυρία Κλάιν» στο θέατρο Αργώ και με αφορμή τον ρόλο της μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Όταν η κουβέντα έφτασε στο κομμάτι των σχέσεων και της προσωπικής ζωής, η ηθοποιός σχολίασε για τους ανθρώπους που έμεινε […] The post Νατάσα Καλογρίδη: «Όλες οι μεγάλες σχέσεις μου ήταν άνθρωποι που δεν ήθελα να τους ξέρω» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Φατίχ Τερίμ στο προσκήνιο για την Αλ-Σαμπάμπ

Άγρια συμπλοκή στον Πύργο με Ρομά και Πακιστανούς

Σπανούλης, Καλάθης και Παπαγιάννης το έριξαν έξω στο πάρτι Χριστουγέννων της Μονακό

Χριστουγεννιάτικα μηνύματα σε διαφορετικό ύφος από τον απερχόμενο πρόεδρο Μπάιντεν και τον επερχόμενο πρόεδρο Τραμπ

Οικογένεια καταγράφει «UFO που επιταχύνει και εξαφανίζεται» πάνω από το Νιου Τζέρσεϊ

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο: «Να ετοιμάζουν αλυσίδες και οι κάτοικοι της Αττικής»