Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο
17:26 - 28/04/2022
Η Νατάσα Καλογρίδη κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και […]
The post Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Νατάσα Καλογρίδη για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Δεν έφταιγα εγώ για την υπερέκθεση»
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον γνωστό ποινικολόγο και περιέγραψε το «αστείο» περιστατικό, που έζησε κατά την επιστροφή τους από τις Μαλδίβες
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝατάσα Καλογρίδη για την σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο: «Δεν έφταιγα εγώ για την έκθεση – Εσείς μουρλαθήκατε»
Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Νατάσα Καλογρίδη το μεσημέρι της Πέμπτης (28/04) και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο θέλησαν να μάθουν για ποιο λόγο η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο είχε λάβει τέτοια έκθεση. «Δεν έφταιγα εγώ για την έκθεση. Εσείς μουρλαθήκατε όλοι, δεν ξέρω τι πάθατε. Εσείς θα μου πείτε», είπε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους η Νατάσα Καλογρίδη και πρόσθεσε: «Εγώ τι έκανα; Συνάντησα έναν άνθρωπο, μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, είναι απλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή, βγήκαμε, τα είπαμε, τα ξαναείπαμε. Είναι ένας άνθρωπος με πνεύμα». Γιατί όμως επικράτησε τέτοιος πανικός για την σχέση της Νατάσας Καλογρίδη με τον Αλέξανδρο Λυκο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝατάσα Καλογρίδη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο
Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.
«Όλες...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝατάσα Καλογρίδη: Έτσι απάντησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο
Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και
To άρθρο Νατάσα Καλογρίδη: Έτσι απάντησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Νατάσα Καλογρίδη για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο: Είναι ένας άνθρωπος με πνεύμα
«Μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, απλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή βγήκαμε, τα είπαμε...»
Διαβάστε το στο news.grΝατάσα Καλογρίδη: Μιλά για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και κάνει αποκαλύψεις
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Νατάσα Καλογρίδη. Η δημοφιλής ηθοποιός ήταν καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σχέσεις της. Μάλιστα έκανε ειδική μνεία σε αυτή που είχε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. «Όλες οι μεγάλες μου σχέσεις ήταν άνθρωποι – θέλει μια ψυχανάλυση αυτό – που δεν ήθελα να τους ξέρω. Δεν μου έκαναν […]
Διαβάστε το στο dete.gr