Μαρία Ιωαννίδου: «Βαρέθηκα να ακούω ότι είμαι το κοριτσάκι με την τσίχλα»
09:20 - 28/04/2022
Στην πρεμιέρα του ροκ μιούζικαλ “Τake me Home” που δημιουργήθηκε για την επιστροφή των γλυπτών του
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: «Βαρέθηκα να ακούω ότι είμαι το κοριτσάκι με την τσίχλα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: «Βαρέθηκα να ακούω ότι είμαι το κοριτσάκι με την τσίχλα»
«Εγώ είμαι θεατροπαίδι, εγώ έκανα δέκα ταινίες, δεν είμαι σταρ. Είμαι παιδί του θεάτρου», είπε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜαρία Ιωαννίδου: Βαρέθηκα να ακούω ότι είμαι το κοριτσάκι με την τσίχλα - Έχω γράμματα της Ναταλίας Γερμανού
«Εγώ είμαι θεατροπαίδι, εγώ έκανα δέκα ταινίες, δεν είμαι σταρ. Είμαι παιδί του θεάτρου», είπε η ηθοποιός και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜαρία Ιωαννίδου: «Βαρέθηκα πια, σας το λέω, βαρέθηκα πια να ακούω “το κοριτσάκι με την τσίχλα”» (vid)
«Εγώ γαλουχήθηκα με Λαμπέτη και Χορν! Βαρέθηκα πια, σας το λέω, βαρέθηκα πια να ακούω “το κοριτσάκι με την τσίχλα”. Εγώ είμαι θεατροπαίδι, έκανα μόνο δέκα ταινίες, έλεος, δεν είμαι σταρ. Είμαι παιδί του θεάτρου. Στο βιβλίο μου γράφω και για ανθρώπους που με πλήγωσαν, αφορά τη ζωή μου, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με πλήγωσαν. […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr