Γιώργος Παπαδάκης: 30 χρόνια Καλημέρα Ελλάδα

09:06 - 28/04/2022

«Σαν σήμερα, στις 28 Απριλίου 1992, ένας νέος με μουστάκι, πιο σκούρα μαλλιά, λίγο περισσότερα από τα σημερινά, έλεγε…», ανέφερε […] The post Γιώργος Παπαδάκης: 30 χρόνια Καλημέρα Ελλάδα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης: 30 χρόνια Καλημέρα Ελλάδα – «H μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση» (vid)

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνατε την μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο -κατέχει και την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά. Με τον ίδιο παρουσιαστή, την ίδια ώρα, στο ίδιο κανάλι για 30 χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που καθιερώσατε αυτήν εδώ την εκπομπή, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δείτε πως ήταν ο Γ. Παπαδάκης 30 χρόνια πριν στο πρώτο “Καλημέρα Ελλάδα”

Τριάντα χρόνια κλείνει σήμερα η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη. «Σαν σήμερα, στις 28 Απριλίου 1992, ένας νέος με μουστάκι, πιο σκούρα μαλλιά, λίγο περισσότερα από τα σημερινά, έλεγε…», ανέφερε ο παρουσιαστήςτο πρωί της Πέμπτης και στη συνέχεια έπαιξε ένα βίντεο με την πρεμιέρα του Καλημέρα Ελλάδα πριν από 30 χρόνια. «Θέλω να πω […] Το άρθρο Δείτε πως ήταν ο Γ. Παπαδάκης 30 χρόνια πριν στο πρώτο “Καλημέρα Ελλάδα” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Γιώργος Παπαδάκης: 30 χρόνια Καλημέρα Ελλάδα – Η μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης

Γιώργος Παπαδάκης: 30 χρόνια Καλημέρα Ελλάδα – Η μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης Συγκινημένος ο παρουσιαστής της μακροβιότερης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης, αναφέρθηκε στην έναρξη του εγχειρήματος και σε συνεργάτες που “πέρασαν” από το πλευρό τους όλα αυτά τα χρόνια. Γενέθλια έχει σήμερα η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αναφέρεται το πρωί της Πέμπτη, στην προσπάθεια […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»