Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Εγώ πήγα στην εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα»

20:24 - 27/04/2022

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Εγώ πήγα στην εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα» 27/04/2022 «Εγώ πήγα στην εισαγγελία και έτσι ξεκίνησε η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη», αποκαλύπτει στο Star η Αγγελική Τσιόλα. Η ιατροδικαστής που είχε κάνει την νεκροτομή στην Ίριδα. Ωστόσο, συνάδελφοί της υποστηρίζουν ότι στην περίπτωση του 6 μηνών βρέφους υπήρχε λανθασμένη ερμηνεία των ευρημάτων που τώρα πιθανότατα δείξουν εγκληματική ενέργεια.   Βόμβα από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα. «Ο θάνατος της Τζωρτζίνας ξεχείλισε το ποτήρι», λέει και την οδήγησε στην εισαγγελία όπου εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό της. «Δυο μέρες μετά τον θάνατο της Τζω

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα - Αγγελική Τσιόλα: «Εγώ πήγα στην Εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά»

Συγκλονισμένο παρακολουθεί τις εξελίξεις το πανελλήνιο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πάτρα: «Εγώ πήγα στην εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα – Δεν μου κόλλαγε ο τρόπος που πέθαναν τα παιδιά»

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και το πως προήλθε αυτός  από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσίολα. Η ιατροδικαστής που είχε κάνει νεκροτομή στην Ίρίδα σπάει τη σιωπή της και μιλώντας στο star τονίζει πως«εγώ πήγα στην εισαγγελία και έτσι ξεκίνησε η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη». Την ... Περισσότερα To άρθρο Πάτρα: «Εγώ πήγα στην εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα – Δεν μου κόλλαγε ο τρόπος που πέθαναν τα παιδιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πάτρα - Η ιατροδικαστής Τσιόλα σπάει τη σιωπή της: Εγώ πήγα στην εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στο Star για την υπόθεση θρίλερ με τον θάνατο των…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πάτρα – Ιατροδικαστής Τσιόλα: «Εγώ πήγα στην Εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά»

«Εγώ πήγα στην εισαγγελία και έτσι ξεκίνησε η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη», δήλωσε στο Star η Αγγελική Τσιόλα, η ιατροδικαστής που είχε κάνει την νεκροτομή στην Ίριδα. Ωστόσο, συνάδελφοί της υποστηρίζουν ότι στην περίπτωση του 6 μηνών βρέφους υπήρχε λανθασμένη ερμηνεία των ευρημάτων που τώρα πιθανότατα δείξουν εγκληματική ενέργεια. «Δυο μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, πριν βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, εγώ ήμουν αυτή που πήγα στην Εισαγγελία Πατρών και εξέφρασα τον προβληματισμό μου για τον θάνατο των παιδιών. Πρότεινα συνδυαστική μελέτη των περιστατικών. Από την Τζωρτζίνα, στην Ίριδα και μετά στη Μαλένα. Δεν μου κόλλαγε ο τρόπος που πέθαναν», ανέφε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πάτρα 3 παιδιά: «Εγώ πήγα στην εισαγγελία και έτσι ξεκίνησε η έρευνα» λέει η Αγγελικη Τσιόλα

«Δυο μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, πριν βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, εγώ ήμουν αυτή που πήγα στην Εισαγγελία Πατρών και εξέφρασα τον προβληματισμό μου για τον θάνατο των παιδιών. Πρότεινα συνδυαστική μελέτη των περιστατικών. Από την Τζωρτζίνα , στην Ίριδα και μετά στη Μαλένα. Δεν μου κόλλαγε ο τρόπος που πέθαναν» τόνισε. Η γυναίκα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάτρα - Η ιατροδικαστής που έκανε νεκροτομή στην Ίριδα: "Εγώ πήγα στην εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα"

Βόμβα από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα - "Ο θάνατος της Τζωρτζίνας ξεχείλισε το ποτήρι", λέει

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πάτρα: «Εγώ πήγα στην Εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά», λέει η Αγγελική Τσιόλα

«Εγώ πήγα στην εισαγγελία, έτσι ξεκίνησε η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη», δήλωσε η Αγγελική Τσιόλα, σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Πάτρα: «Εγώ πήγα στην Εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά», λέει η Αγγελική Τσιόλα

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Πάτρα - Τσιόλα: "Εγώ πήγα στην εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα"

"Δεν μου κόλλαγε ο τρόπος που πέθαναν τα παιδιά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)