Μέμος Μπεγνής: «Πιστεύω στο «άγιο block», έχω μπλοκάρει πάρα πολλούς»

19:54 - 27/04/2022

Στην «Κυψέλη» φιλοξενήθηκε ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος μίλησε για τις συμπεριφορές που δεν αντέχει και για τα «μπλοκ» που […] The post Μέμος Μπεγνής: «Πιστεύω στο «άγιο block», έχω μπλοκάρει πάρα πολλούς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέμος Μπεγνής: «Πιστεύω στο “άγιο μπλοκ”, έχω μπλοκάρει πάρα πολλούς»

«Στα social media νομίζουν πως όλα τους ανήκουν και μπορούν να εκφέρουν άποψη για τα πάντα, κρυμμένοι πίσω από μια ανωνυμία», λέει ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μέμος Μπεγνής: Πιστεύω στο «άγιο block», έχω μπλοκάρει πάρα πολλούς

Την αγένεια δεν αντέχει με τίποτα ο Μέμος Μπεγνής ενώ αναφέρθηκε στο «άγιο block» που υπάρχει στα social media. Ο ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» το μεσημέρι της Τετάρτης (27/04) και μίλησε για τις απόψεις που εκφέρουν όλοι στα social media. «Έχω τεράστιο πρόβλημα με την αγένεια. Θεωρώ τον εαυτό μου ευγενή άνθρωπο. Στα 23 χρόνια που είμαι στο χώρο, να έχω τσακωθεί καμιά δύο φορές και για πράγματα που έβγαζαν μάτι» ανέφερε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής. «Στα social media νομίζουν πως όλα τους ανήκουν και μπορούν να εκφέρουν άποψη για τα πάντα, κρυμμένοι πίσω από μια ανωνυμία. Κάποιοι είναι πάρα πολύ αγενείς, όπως συναντάς και στο δρόμο πολύ αγενείς» είπε ο ηθοποιός. «Στα social

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»