Αλεξάνδρα Παντελάκη: Η απίστευτη ατάκα που είπα στον άντρα της στο πρώτο τους ραντεβού
19:48 - 27/04/2022
Για την γνωριμία με τον σύζυγό της μίλησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη σήμερα στην εκπομπή “Στούντιο 4”
To άρθρο Αλεξάνδρα Παντελάκη: Η απίστευτη ατάκα που είπα στον άντρα της στο πρώτο τους ραντεβού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξάνδρα Παντελάκη: Πιστεύω ότι οι γονείς μου, μού έστειλαν τον άνδρα μου από τον ουρανό
Την Αλεξάνδρα Παντελάκη υποδέχθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4», η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον άντρα της ζωής της αλλά και στην σχέση των γονιών της. «Έκανα λάθος επιλογές, δεν ήθελα να αναλάβω τη σοβαρή ευθύνη μίας σχέσης. Ονειρευόμουν το ανέφικτο, τον δεσμευμένο, τον παντρεμένο, το πλατωνικό, το αδύνατον γενέσθαι και έκλαιγα και ήμουν πολύ ευχαριστημένη» εξήγησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη. Όταν όμως η ηθοποιός έχασε τους γονείς της, πήρε τη ζωή της πιο σοβαρά και έτσι γνώρισε τον σύζυγό της. «Κάποια στιγμή σοβάρεψα κυρίως μετά τον θάνατο του πατέρα μου και ένιωσα ότι μετά τα 45 δεν έχει καμία πλάκα η μοναξιά και ότι αν δε
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr