Μυριέλλα Κουρεντή: Απάντα πρώτη φορά για τον Γιώργο Κατσαούνη και ξεκαθαρίζει για τη σχέση με τον John Λυγνός

17:08 - 27/04/2022

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε την Τετάρτη 27/4 η Μυριέλλα Κουρεντή. Η γνωστή ηθοποιός, στην To άρθρο Μυριέλλα Κουρεντή: Απάντα πρώτη φορά για τον Γιώργο Κατσαούνη και ξεκαθαρίζει για τη σχέση με τον John Λυγνός δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μυριέλλα Κουρεντή: H αλήθεια για τον Γιώργο Κατσαούνη και το Survivor (VIDS)

«Κοίταξε… Ακόμα την ξεπερνάω», είπε συγκεκριμένα εξηγώντας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», πως είναι πολύ πρησμένη μετά το ριάλιτι επιβίωσης, έχει ακόμα πρόβλημα ορμονικό αλλά τα ξεπερνά σταδιακά. «Τα λύνω τα θεματάκια μου. Είναι τεράστιο σοκ όλο αυτό», είπε συγκεκριμένα. «Όταν είπα το ναι και μπήκα στο Survivor, δεν είχα στο μυαλό μου ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μυριέλλα Κουρεντή: Αυτή είναι η αλήθεια για τον Γιώργο Κατσαούνη και το Survivor

Η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε στο πρώτο Καλό Μεσημεράκι μετά το Πάσχα και μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για όσα είδαμε […] The post Μυριέλλα Κουρεντή: Αυτή είναι η αλήθεια για τον Γιώργο Κατσαούνη και το Survivor appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μυριέλλα Κουρεντή: Αυτή είναι η αλήθεια για τον Γιώργο Κατσαούνη και το Survivor

Όλα όσα αποκάλυψε

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μυριέλλα Κουρεντή: Όλη η αλήθεια για τον Γιώργο Κατσαούνη και το Survivor

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε η Μυριέλλα Κουρεντή. Για τη συμμετοχή της στο Survivor 2022 και το πώς βίωσε την εμπειρία αυτή, η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο στα τέλη Μαρτίου, είπε: «Κοίταξε… Ακόμα την ξεπερνάω», εξηγώντας στη συνέχεια ότι «είμαι πολύ πρησμένη, έχω ακόμα πρόβλημα αλλά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»