Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο Κόκκινο Ποτάμι
22:12 - 08/01/2020
Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε στο “TV Έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο για το πώς πήρε το ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι, […]
The post Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο Κόκκινο Ποτάμι appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο Κόκκινο Ποτάμι
Για το πώς πήρε το ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι μίλησε σε συνέντευξή του στο “TV Έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο ο Ιωάννης Παπαζήσης, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν μέχρι στιγμής η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στη σειρά.
Ο ρόλος του Μίλτου ήταν εξαρχής γραμμένος για εσάς ή περάσατε από κάστινγκ;
Εγώ δεν πέρασα από κάστινγκ, ωστόσο δεν υπάρχει κανένας ρόλος ο οποίος να ανήκει σε κάποιον ηθοποιό. Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο Μανούσος στην άλλη άκρη της γραμμής, η πρόταση που μου έκανε εξαρχής ήταν για να ενσαρκώσω το ρόλο του Μίλτου.
Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γυρίσατε;
Η πρώτη σκηνή αυτής της σειράς που αναφέρεται στη σύλληψη του Μίλτου. Γυρίστηκε μέσα στο κατακαλόκαιρο. Φορούσα χλαίνη
Διαβάστε το στο thestival.grΙωάννης Παπαζήσης: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στο Κόκκινο Ποτάμι
Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε στο “TV Έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο για το πώς πήρε το ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν μέχρι στιγμής η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στη σειρά.
The post Ιωάννης Παπαζήσης: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στο Κόκκινο Ποτάμι appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr