Κ. Καινούργιου: Τι της είχε ζητήσει ο Κ. Εμμανουήλ πριν μπει στο Survivor

13:48 - 27/04/2022

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στον "αέρα" της εκπομπής αυτό που της είχε ζητήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της ζήτησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πριν μπει στο Survivor

Τα όσα συμβαίνουν στο Survivor και έχουν ως πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σχολίαζαν στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης (27/04) και τότε η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε τόσο την εποχή που είχε τσακωθεί με τον make up artist αλλά και τι της ζήτησε πριν εκείνος μπει στο reality επιβίωσης. «Πριν πάει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor με είχε πάρει τηλέφωνο και εμένα και τη Μένια Κούκου. Επειδή του ζητάγαμε μια δήλωση για το Survivor, μου είχε πει ότι δεν μπορεί να μιλήσει γιατί μπορεί να μην τον πάρουν στο παιχνίδι. Μου λέει “θέλω να παίξετε το βίντεο κλιπ μου, να κάνετε αφιερώματα σε παλιές μου συνεντεύξεις, να με προμοτάρετε”. Μου είχε μιλήσει πολύ ευγ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Πάτρα: Συναυλία της Ευης Μάζη στο θέατρο Όροφως

Τρίκαλα: Τροχαίο με οδηγό που παραβίασε το «στοπ» και έπεσε πάνω σε περιπολικό

Επτά καθημερινές κινήσεις για κάθε 60ρη που θέλει να ζήσει περισσότερο

Οι διαφορές που έχουν οι μαύρη, άσπρη και κόκκινη κινόα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Προηγείται ο Φάμελλος στο 20% των καταμετρημένων ψήφων

Με δύο πρόσωπα ο καιρός αυτή την εβδομάδα - Πότε αναμένονται βροχές και νέα πτώση της θερμοκρασίας