Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν θα γίνω και Γιάννης Μπέζος, που δεν θέλει να φωτογραφηθεί με τον κόσμο»

13:48 - 27/04/2022

Ο παραγωγός μίλησε για το ταξίδι του στη Νάξο με την Ιλάειρα και ανέφερε πως ο κόσμος έβγαινε από τα σπίτια του και τους ζητούσε φωτογραφίες

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν θέλω να γίνω Γιάννης Μπέζος» (video)

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Δε θα γίνω και Γιάννης Μπέζος, που δε θέλει να φωτογραφηθεί

Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση είναι ερωτευμένοι και προετοιμάζουν το γάμο τους. Το ζευγάρι, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» κι αναφέρθηκαν στον πρώτο τους καυγά, το… ρόλο της μητέρας του Μαυρίκιου Μαυρικίου, την πρόταση να κάνουν τη ζωή τους ταινία αλλά και τον… Γιάννη Μπέζο. «Ευτυχώς, που είχα τον άντρα μου δίπλα μου. Μου έβαζε τα κοσμήματα, τα παπούτσια, με έντυνε, με έγδυνε», είπε η Ιλάειρα Ζήση, η οποία φωτογραφήθηκε και ως μοντέλο για τη νέα της κολεξιόν ρούχων. Ο Μαυρίκιος τότε, πρόσθεσε χιουμοριστικά: «Ο Μαυρίκιος δεν είναι μόνο για να κρατάει το χέρι στο πεντικιούρ». Μάλιστα, αποκάλυψε πως την αντρική κολεξιόν του brand της μέλλουσας συζύγου

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν θα γίνω και Γιάννης Μπέζος, που δεν θέλει να φωτογραφηθεί με τον κόσμο» (VID)

Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στο νέο brand, που κυκλοφόρησε η Ιλάειρα Ζήση. «Ευτυχώς, που είχα τον άντρα μου δίπλα μου. Μου έβαζε τα κοσμήματα, τα παπούτσια, με έντυνε, με έγδυνε», είπε η Ιλάειρα Ζήση, η οποία φωτογραφήθηκε και ως μοντέλο για τη νέα της κολεξιόν ρούχων. Ο Μαυρίκιος τότε, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δε θα γίνω σαν τον Γιάννη Μπέζο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Ε, δεν θα γίνω και Γιάννης Μπέζος όμως, που δεν θέλει να φωτογραφηθεί".

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Μαυρίκιος Μαυρικίου: "Δεν θα γίνω και Γιάννης Μπέζος, που δεν θέλει να φωτογραφηθεί με τον κόσμο"

Ανέφερε πως ο κόσμος έβγαινε από τα σπίτια του και τους ζητούσε φωτογραφίες

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Φλόρενς Πίου: Προχώρησε σε κρυοσυντήρηση ωαρίων - Διαγνώστηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και ενδομητρίωση

ΗΠΑ: Ο Τραμπ επέλεξε τον Χάουαρντ Λούτνικ για υπουργό Εμπορίου

Η Δανία σταμάτησε το κινεζικό πλοίο που είναι ύποπτο για το σαμποτάζ στα υποθαλάσσια καλώδια – Μεταφέρεται σε λιμάνι

Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτι στο Παγκράτι για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους

Αϊτή: Βίαια επεισόδια μεταξύ συμμοριών με 28 νεκρούς

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο Ηράκλειο Κρήτης