Κώστας Αρζόγλου: «Ήμουν στη σκηνή ολόγυμνος όταν λιποθύμησε ένας θεατής και άναψαν τα φώτα»

15:20 - 26/04/2022

Ο Κώστας Αρζόγλου σε μια κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» μίλησε για To άρθρο Κώστας Αρζόγλου: «Ήμουν στη σκηνή ολόγυμνος όταν λιποθύμησε ένας θεατής και άναψαν τα φώτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αρζόγλου: Ήμουν στη σκηνή ολόγυμνος όταν λιποθύμησε ένας θεατής και άναψαν τα φώτα

Ο ηθοποιός σε μια κατάθεση ψυχής.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κώστας Αρζόγλου: Ήμουν ολόγυμνος στη σκηνή, λιποθύμησε ένας θεατής και άναψαν τα φώτα

Ιδιαίτερα αποκαλυοπτικός ο Κώστας Αρζόγλου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον». Εφ’ολης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» έδωσε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου. Εκτός των άλλων και για τη φοβία του για τη θάλασσα, την οποία δεν θέλει να ξεπεράσει. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Αρζόγλου: Ήμουν ολόγυμνος στη σκηνή, λιποθύμησε ένας θεατής και άναψαν τα φώτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας