Σοφία Δανέζη: Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι

11:54 - 26/04/2022

«Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου», λέει η Σοφία Δανέζη. Η Σοφία Δανέζη έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το Big Brother, το τραγούδι, το J2US, αλλά και την κατάθλιψη. «Πήγα στο Big Brother για να με μάθει ο ... Περισσότερα To άρθρο Σοφία Δανέζη: Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Δανέζη: Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι

H Σοφία Δανέζη αποκάλυψε τους λόγους που αρνήθηκε τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά και την συνέχεια της πορείας της στον χώρο του τραγουδιού.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σοφία Δανέζη: «Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι»

Σοφία Δανέζη: «Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι» «Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου», λέει η Σοφία Δανέζη. Η Σοφία Δανέζη έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το Big Brother, το τραγούδι, το […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Σοφία Δανέζη: «Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι»

«Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου», λέει [...] The post Σοφία Δανέζη: «Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εξαφανίστηκε 11χρονος από τη Νέα Ιωνία

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν καλεί τον στρατό της Βόρειας Κορέας να είναι έτοιμος για πόλεμο

Κιρ Στάρμερ: «Δεν έχω πρόθεση να συνομιλήσω με τον Βλαντιμίρ Πούτιν»

Εθνική Ελλάδας: Ανησυχία για Μπακασέτα και Ρότα - Αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Φινλανδία

Τζο Μπάιντεν: «Κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει την πρόοδο των ΗΠΑ στην καθαρή ενέργεια»

Η μεγάλη και ειρηνική πορεία στην Αθήνα για την 51η επέτειο της εξεγέρσης του Πολυτεχνείου