Ελένη Καστάνη: Αυτή είναι η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει

00:50 - 26/04/2022

Στο πλατό του The 2night Show φιλοξενήθηκε η Ελένη Καστάνη και μεταξύ άλλων μίλησε για την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία που […] The post Ελένη Καστάνη: Αυτή είναι η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καστάνη: Αυτή είναι η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει

«Είχα πάντα ένστικτο αν πάει μια σειρά, διαβάζοντας το σενάριο. Απέρριψα και καλά χρήματα και μεγάλες επιτυχίες» δήλωσε η Ελένη Καστάνη.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ελένη Καστάνη: Οι «κόντρες» στο θέατρο και η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που απέρριψε

Η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στοThe 2night Show το βράδυ της Δευτέρας toy Πάσχα (25.04.2022). Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον μονάκριβο γιο της, ενώ μίλησε και για τις σειρές και τις τηλεοπτικές εκπομπές που αρνήθηκε.  «O έρωτας με τον γιο μου συνεχίζεται παρόλο που εκείνος μεγαλώνει. Είχα την περιέργεια να δω αν είχα κόρη ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Καστάνη: Οι «κόντρες» στο θέατρο και η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που απέρριψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ελένη Καστάνη: Αυτή την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία απέρριψε

Η ηθοποιός έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη

Διαβάστε το στο in.gr

H Ελένη Καστάνη και μεταξύ άλλων μίλησε για την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία που είχε αρνηθεί να παίξει.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ελένη Καστάνη: Ποια είναι η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει (vid)

«Είχα πάντα ένστικτο αν πάει μια σειρά, διαβάζοντας το σενάριο. Απέρριψα και καλά χρήματα και μεγάλες επιτυχίες. Απέρριψα το 50 – 50 που μου είχαν κάνει πρόταση στην αρχή αλλά στη διανομή των ρόλων ήταν μεγαλύτερης ηλικίας οι άνδρες. Δεν μου είπαν τους συγκεκριμένους που έπαιξαν, δηλαδή ο Μπουλάς, ο Χαϊκάλης κι ο Φιλιππίδης. Είπα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

H Ελένη Καστάνη και μεταξύ άλλων μίλησε για την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία που είχε αρνηθεί να παίξει. Το άρθρο Ελένη Καστάνη: Αυτή την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία απέρριψε εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ελένη Καστάνη: Οι «κόντρες» στο θέατρο και η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που απέρριψε

Η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στοThe 2night Show το βράδυ της Δευτέρας toy Πάσχα (25.04.2022). Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον μονάκριβο γιο της, ενώ μίλησε και για τις σειρές και τις τηλεοπτικές εκπομπές που αρνήθηκε. «O έρωτας με τον γιο μου συνεχίζεται παρόλο που εκείνος μεγαλώνει. Είχα την περιέργεια να δω αν είχα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ελένη Καστάνη - Αυτή είναι η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει

"Είχα πάντα ένστικτο αν πάει μια σειρά, διαβάζοντας το σενάριο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»