Γιώργος Θεοφάνους: Τα τελευταία χρόνια ο πατέρας μου είχε άνοια, τον είχαμε σε ένα ίδρυμα

23:54 - 25/04/2022

“Εκείνος ο δράκος που ήξερα ήταν σαν ένα παιδάκι που του αλλάζαμε πάνες. Τον συγχώρεσα…” ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους. Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε ο Γιώργος Θεοφάνους και μίλησε για τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στα τελευταία χρόνια της ζωής του. «Έφυγα από την ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: Τα τελευταία χρόνια ο πατέρας μου είχε άνοια, τον είχαμε σε ένα ίδρυμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοφάνους: Τα τελευταία χρόνια ο πατέρας μου είχε άνοια, τον είχαμε σε ένα ίδρυμα

«Εκείνος ο δράκος που ήξερα ήταν σαν ένα παιδάκι που του αλλάζαμε πάνες. Τον συγχώρεσα…» ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κουνουπίδι βάρους 5,5 κιλών στα Τρίκαλα θυμίζει γιγάντια ανθοδέσμη παρά λαχανικό

Εικόνες σοκ από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 15χρονος νεκρός στις Σέρρες - Από θαύμα γλίτωσαν οι τρεις ανήλικοι συνεπιβάτες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει κόντρα σε 200 ομάδες

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με άνοδο 0,33% για τον Γενικό Δείκτη

Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε ότι δεν βλέπει από το ένα μάτι: «Δεν μπορώ να διαβάσω ούτε τους στίχους»

Ερντογάν και Ρούτε συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, το PKK και την άρση του εμπάργκο όπλων από σύμμαχες χώρες