Συγκλονίζει η Τζούλι Μασίνο – «Πήρα λάθος δόση ινσουλίνης, είχα 25 λεπτά για να πέσω σε κώμα»

19:39 - 08/01/2020

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Τζούλι Μασίνο, η οποία συγκλόνισε με την αποκάλυψή της. Όπως εξομολογήθηκε, […] The post Συγκλονίζει η Τζούλι Μασίνο – «Πήρα λάθος δόση ινσουλίνης, είχα 25 λεπτά για να πέσω σε κώμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Τζούλι Μασίνο: Πήρα λάθος δόση ινσουλίνης, είχα 25 λεπτά για να πέσω σε κώμα (VIDEO)

Η Τζούλι Μασίνο μιλώντας στο "Πρωινό", μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε ότι πριν δύο μήνες μπήκε στο νοσοκομείο, καθώς έκανε λάθος με την ένεση ινσουλίνης και βρέθηκε μια ανάσα από το να πέσει σε κώμα. "Πέρασα μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή, η αδελφή μου έχει καρκίνο κι έκανε εγχείρηση. Ήμουν συνέχεια δίπλα στην αδελφή μου μέσω του viber και του what’s up. Δεν έχω οικογένεια στην Ελλάδα και σκέφτομαι αν πρέπει να φύγω μόνιμα στην Αμερική. Πριν δύο μήνες ήμουν στο νοσοκομείο γιατί πήρα λάθος δόση ινσουλίνης και είχα 25 λεπτά για να πέσω σε κώμα. Έκανα λάθος με την πένα και αντί να κάνω 6 έκανα 36. Είμαι χωρίς σύντροφο 11 χρόνια, δεν ήταν όμως δική μου επιλογή. Δεν είμαι φίρμα, αλλά έχω όνομα, γι’ α

Διαβάστε το στο thestival.gr

Τζούλι Μασίνο: «Πήρα λάθος δόση ινσουλίνης, είχα 25 λεπτά για να πέσω σε κώμα»

Συνέντευξη στο «Πρωινό» παραχώρησε η Τζούλι Μασίνο, αποκαλύπτοντας ότι πριν από δύο μήνες μπήκε στο νοσοκομείο, καθώς έκανε λάθος με την ένεση ινσουλίνης και βρέθηκε μια ανάσα από το να πέσει σε κώμα. The post Τζούλι Μασίνο: «Πήρα λάθος δόση ινσουλίνης, είχα 25 λεπτά για να πέσω σε κώμα» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζούλι Μασίνο: Έκανα λάθος, είχα 25 λεπτά για να πέσω σε κώμα

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Τζούλι Μασίνο και μεταξύ άλλων η  αποκάλυψε πως  πριν δύο μήνες μπήκε στο νοσοκομείο, καθώς έκανε λάθος με την ένεση ινσουλίνης και βρέθηκε μια ανάσα από το να πέσει σε κώμα «Πέρασα μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή, η

Διαβάστε το στο madata.gr

Τζούλι Μασίνο: «Πήρα λάθος δόση ινσουλίνης - Είχα 25 λεπτά για να πέσω σε κώμα» (βίντεο)

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Τζούλι Μασίνο, η οποία συγκλόνισε με την αποκάλυψή της. Όπως εξομολογήθηκε, πριν δύο μήνες μπήκε στο νοσοκομείο, καθώς έκανε λάθος με την ένεση ινσουλίνης και βρέθηκε μια ανάσα από το να πέσει σε κώμα. «Πέρασα μια δύσκολη οικογενειακή στιγμή, η αδελφή μου έχει καρκίνο κι έκανε εγχείρηση. Ήμουν συνέχεια δίπλα στην αδελφή μου μέσω του viber και του what’s up. Δεν έχω οικογένεια στην Ελλάδα και σκέφτομαι αν πρέπει να φύγω μόνιμα στην Αμερική. Πριν δύο μήνες ήμουν στο νοσοκομείο γιατί πήρα λάθος δόση ινσουλίνης και είχα 25 λεπτά για να πέσω σε κώμα. Έκανα λάθος με την πένα και αντί να κάνω 6 έκανα 36. Είμαι χωρίς σύντροφο 11 χρόνια, δεν ήταν όμως δική

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»