Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε τον λόγο που δεν μιλούσε με τον πατέρα του

21:30 - 25/04/2022

«Ήμουν άδικος», τόνισε ενώ μίλησε και για το παρασκήνιο πίσω από τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή και το τραγούδι «Πέτρα»

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Θεοφάνους: Είχα να μιλήσω πολλά χρόνια με τον πατέρα μου γιατί…

Ο συνθέτης έχει αναφερθεί και στο παρελθόν για την άσχημη σχέση που είχε με τον πατέρα του

Διαβάστε το στο in.gr

Γιώργος Θεοφάνους: Είχα να μιλήσω πολλά χρόνια με τον πατέρα μου γιατί…

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε ιστορίες από την προσωπική του ζωή. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε μία σπάνια εξομολόγηση, αναφέρθηκε στον πατέρα του και αποκάλυψε τους λόγους που δεν μιλούσαν: «Πήγα στον μπαμπά και του είπα φεύγω για την Αμερική για τη Βοστώνη να γίνω μουσικός. Μου λέει δεν υπάρχει περίπτωση θα φύγεις για τη Μόσχα για να […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ρούτε την Τρίτη στις 12:00 στο Μαξίμου

Τέιλορ Σουίφτ: Περνά την καλύτερη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του Τράβις Κέλσι, αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον της

Ρωσία: Η πρεσβεία στην Αθήνα ευχήθηκε «καλό σαββατοκύριακο»... με τις «Φουντουκιές (Oreshnik) της Κριμαίας»

13ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας: Έρχεται με μεγάλες πρεμιέρες και αφιερώματα

Σκέρτσος: Εβδομάδα γιορτής για τη Θεσσαλονίκη, καθώς το Σάββατο παραδίδεται το Μετρό

Μιμή Ντενίση για Αντώνη Λυμπέρη: Ακόμα και όταν οι καιροί ήταν δύσκολοι παρέμενε αξιοπρεπής, γελαστός και μαχητής