Ξέσπασε ο Σάκης Αρσενίου στο Love it: «Φταίτε κι εσείς» – «Νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου
14:44 - 25/04/2022
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Love it” ήταν σήμερα ο Σάκης Αρσενίου. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν άντεξε και ξέσπασε για […]
The post Ξέσπασε ο Σάκης Αρσενίου στο Love it: «Φταίτε κι εσείς» – «Νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εκτός εαυτού ο Αρσενίου: «Φταίτε εσείς» – «Νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση» απάντησε αμήχανα η Μαλέσκου
«Αισθάνομαι λίγο αμήχανα να σε έχω κοντά μου...»
Διαβάστε το στο in.grΔιαφωνία Αρσενίου-Μαλέσκου: «Φταίτε κι εσείς», «νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση» του απάντησε (vid)
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και το Survivor ήταν το θέμα συζήτησης στην εκπομπή.
Διαβάστε το στο GazzettaΣάκης Αρσενίου: Εκτός εαυτού ο τραγουδιστής – «Νιώθω ότι μου κάνεις παρατήρηση» απάντησε η Μαλέσκου
«Συνάδελφός μου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ; Είναι ιεροσυλία αυτό. Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά. Φταίτε κι εσείς γιατί δίνεται χώρο…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΞέσπασε ο Σάκης Αρσενίου στο Love it: «Φταίτε κι εσείς» – Tι του είπε η Μαλέσκου
“Πραγματικά, έγινα έξαλλος εγώ, τρελάθηκα», είπε ο Σάκης Αρσενίου. Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Love it” ήταν σήμερα ο Σάκης Αρσενίου. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν άντεξε και ξέσπασε για όσα έγιναν με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο Survivor. «Συνάδελφός μου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ; Είναι ιεροσυλία αυτό. Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά. Φταίτε κι εσείς γιατί […]
Διαβάστε το στο dete.gr