Γιάννης Σπαλιάρας: Το ταξίδι του στο Ιράν και οι θαυμαστές στο εξωτερικό

18:59 - 08/01/2020

Μετά το μεξικανικό σίριαλ που συμμετείχε για λογαριασμού του Netflix, ο Γιάννης Σπαλιάρας φαίνεται ότι έχει ανοίξει διεθνώς τα «φτερά» του για τα καλά! Το μοντέλο και ηθοποιός θα παίξει σε σίριαλ τουρκο-ιρακινής παραγωγής όπου θα υποδυθεί τον Βυζαντινό Ιππότη. Η ιστορία θα εκτυλίσσεται γύρω στο 500 π.Χ. ενώ η γλώσσα που θα μιλάνε θα είναι η ύστερη Ελληνική, κάτι μεταξύ αρχαίων και καθαρεύουσας, όπως εξήγησε και ο ίδιος στον Γρηγόρη Μπάκα και τη «Φωλιά των Κου Κου». Η πρόταση του έγινε από ένα πρακτορείο ηθοποιών με έδρα το Λονδίνο. Ο ηθοποιός θα ήθελε να αποκαλύψει...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει