Κατερίνα Βρανά: Η φωτογραφία όταν ξύπνησε από κώμα – «Αυτά είναι τα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα»

10:34 - 24/04/2022

Μία φωτογραφία από την «επέτειο» πέντε χρόνων ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα To άρθρο Κατερίνα Βρανά: Η φωτογραφία όταν ξύπνησε από κώμα – «Αυτά είναι τα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: «Τα καημένα χεράκια μου συνέρχονται από γάγγραινα»

«Επέτειος πέντε χρόνων από την μέρα που σχεδόν πέθανα» εξομολογήθηκε, χαρακτηριστικά, η Κατερίνα Βρανά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: «Τα καημένα χεράκια μου συνέρχονται από γάγγραινα»

Την πέμπτη πιο σημαντική επέτειο της ζωής της θέλησε η Κατερίνα Βρανά να μοιραστεί μέσω social media με τους διαδικτυακούς […] The post Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: «Τα καημένα χεράκια μου συνέρχονται από γάγγραινα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: Αυτά είναι τα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα [εικόνα]

Το εν λόγω στιγμιότυπο δείχνει τα χέρια της Κατερίνας Βρανά, όταν ξύπνησε από το τεχνητό κώμα το 2017.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: «Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα» (ΦΩΤΟ)

Στην ημέρα που έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο αναφέρθηκε με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Κατερίνα Βρανά. Το άρθρο Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά: «Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα» (ΦΩΤΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Συγκλόνισε η Βρανά: Η φωτό όταν ξύπνησε από κώμα - «Τα χεράκια μου συνέρχονται από γάγγραινα»

Η Κατερίνα Βρανά έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την περιπέτεια υγείας που βίωσε το 2017 και τα «προβλήματα» που της άφησε στον οργανισμό της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Συγκλόνισε η Βρανά: Η φωτό όταν ξύπνησε από κώμα - «Τα χεράκια μου συνέρχονται από γάγγραινα»

Η Κατερίνα Βρανά έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Την πέμπτη πιο σημαντική επέτειο της ζωής της θέλησε η Κατερίνα Βρανά να μοιραστεί μέσω social media με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Επέτειος πέντε χρόνων από την μέρα που σχεδόν πέθανα» εξομολογήθηκε, χαρακτηριστικά, η Κατερίνα Βρανά στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Κατερίνας Βρανά: «Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου συνέρχονται από γάγγραινα» – ΦΩΤΟ

Την πέμπτη πιο σημαντική επέτειο της ζωής της θέλησε η Κατερίνα Βρανά να μοιραστεί μέσω social media με τους διαδικτυακούς της φίλους. «Επέτειος πέντε χρόνων από την μέρα που σχεδόν πέθανα» εξομολογήθηκε, χαρακτηριστικά, η Κατερίνα Βρανά στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»