Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας Inception
17:23 - 08/01/2020
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι εξίσου μπερδεμένος με το τέλος της κινηματογραφικής ταινίας Inception, στην οποία πρωταγωνιστούσε, όπως κι όλοι οι υπόλοιποι που την είδαν.
The post Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας Inception appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας Inception
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι εξίσου μπερδεμένος με το τέλος της κινηματογραφικής ταινίας Inception, στην οποία πρωταγωνιστούσε, όπως κι όλοι...
Διαβάστε το στο ZouglaΟ Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας Inception
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι εξίσου μπερδεμένος με το τέλος της κινηματογραφικής ταινίας Inception, στην οποία πρωταγωνιστούσε...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Λεονάρντο Ντι Κάπριο παραδέχθηκε πως δεν κατάλαβε το τέλος του «Inception»
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δήλωσε εξίσου μπερδεμένος με το τέλος της ταινίας όπως οι υπόλοιποι θεατές
Διαβάστε το στο lifo.grΛεονάρντο Ντι Κάπριο: «Ακόμη δεν έχω καταλάβει το τέλος της ταινίας Inception»
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι εξίσου μπερδεμένος με το τέλος της κινηματογραφικής ταινίας Inception, στην οποία πρωταγωνιστούσε, όπως κι όλοι οι υπόλοιποι που την είδαν.
Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο podcast WTF ο ηθοποιός είπε ότι ταυτίζεται με την αδυναμία που έχει ο Μπραντ Πιτ να εξηγήσει το τέλος του Ad Astra, αναγνωρίζοντας ότι όταν ρωτήθηκε τι συνέβη στο τέλος της ταινίας Inception ο Ντι Κάπριο απάντησε: «Δεν έχω ιδέα».
«Εσείς εστιάζετε ακριβώς στον χαρακτήρα. Στον άνθρωπο», πρόσθεσε ο Ντι Κάπριο, ενώ, είπε ότι, ο ηθοποιός συνήθως ασχολείται με την ιστορία σε ένα επίπεδο, «όταν ήρθε ο Κρις Νόλαν και αυτά που είχε στο μυαλό του, όλοι μαζί προσπαθούσαμε να συνδ
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας
Οταν ρωτήθηκε τι συνέβη στο τέλος της ταινίας Inception απάντησε: «Δεν έχω ιδέα».
Διαβάστε το στο thetoc.grΟ Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας Inception
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι εξίσου μπερδεμένος με το τέλος της κινηματογραφικής ταινίας Inception,
The post Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας Inception appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.grΟ Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας Inception - Στην ταινία που πρωταγωνιστούσε (βίντεο)
Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο podcast WTF ο ηθοποιός είπε ότι ταυτίζεται με την αδυναμία που έχει ο Μπραντ Πιτ να εξηγήσει το τέλος του Ad Astra, αναγνωρίζοντας ότι όταν ρωτήθηκε τι συνέβη στο τέλος της ταινίας Inception ο Ντι Κάπριο απάντησε: «Δεν έχω ιδέα».
«Εσείς εστιάζετε ακριβώς στον χαρακτήρα. Στον άνθρωπο», πρόσθεσε ο Ντι Κάπριο, ενώ, είπε ότι, ο ηθοποιός συνήθως ασχολείται με την ιστορία σε ένα επίπεδο, «όταν ήρθε ο Κρις Νόλαν και αυτά που είχε στο μυαλό του, όλοι μαζί προσπαθούσαμε να συνδέσουμε το παζλ».
Διαβάστε το στο pronews.grΟ Λεονάρντο Ντι Κάπριο παραδέχθηκε ότι δεν κατάλαβε το τέλος ταινίας του
«Δεν έχω ιδέα τι έγινε στο φινάλε του Inception»
Διαβάστε το στο news.gr«Inception»: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο παραδέχεται ότι δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας
Εξίσου μπερδεμένος με το τέλος της ταινίας Inception, φάνηκε ο γνωστός πρωταγωνιστής της, Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Διαβάστε το στο neolaia.grΟ Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας Inception
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι εξίσου μπερδεμένος με το τέλος της κινηματογραφικής ταινίας Inception, στην οποία πρωταγωνιστούσε, όπως κι όλοι οι υπόλοιποι που την είδαν. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο podcast WTF ο ηθοποιός είπε ότι ταυτίζεται με την αδυναμία που έχει ο Μπραντ Πιτ να εξηγήσει το τέλος του Ad Astra, […]
Διαβάστε το στο politik.grΟύτε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κατάλαβε το τέλος του «Inception»
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας InceptionΟ Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι εξίσου μπερδεμένος με το τέλος της κινηματογραφικής ταινίας Inception, στην οποία πρωταγωνιστούσε, όπως κι όλοι οι υπόλοιποι που την είδαν.
«Εσείς εστιάζετε ακριβώς στον χαρακτήρα. Στον άνθρωπο», πρόσθεσε ο Ντι Κάπριο, ενώ, είπε ότι, ο ηθοποιός συνήθως ασχολείται με την ιστορία σε ένα επίπεδο, «όταν ήρθε ο Κρις Νόλαν και αυτά πο
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΟ Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας Inception
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι εξίσου μπερδεμένος με το τέλος της κινηματογραφικής ταινίας Inception, στην οποία πρωταγωνιστούσε, όπως κι όλοι οι υπόλοιποι που την είδαν. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο podcast WTF ο ηθοποιός είπε ότι ταυτίζεται με την αδυναμία που έχει ο Μπραντ Πιτ να εξηγήσει το τέλος του Ad Astra, αναγνωρίζοντας ότι όταν ρωτήθηκε τι συνέβη στο τέλος της ταινίας Inception ο Ντι Κάπριο απάντησε: «Δεν έχω ιδέα». «Εσείς εστιάζετε ακριβώς στον χαρακτήρα. Στον άνθρωπο», πρόσθεσε ο Ντι Κάπριο, ενώ, είπε ότι, ο ηθοποιός συνήθως ασχολείται με την ιστορία σε ένα επίπεδο, «όταν ήρθε ο Κρις Νόλαν και αυτά που […]
Διαβάστε το στο dete.gr