Ελένη Καρακάση: Η χαμηλή αμοιβή στις Άγριες Μέλισσες και οι αυξήσεις μετά την πρώτη σεζόν

10:32 - 23/04/2022

Συνέντευξη στην εφημερίδα “On Time” και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε η Ελένη Καρακάση. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Ελένη Καρακάση: Η χαμηλή αμοιβή στις Άγριες Μέλισσες και οι αυξήσεις μετά την πρώτη σεζόν appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καρακάση: Η χαμηλή αμοιβή στις «Άγριες Μέλισσες» και οι αυξήσεις μετά την πρώτη σεζόν

Δείτε τι λέει η Ελένη Καρακάση για τις αμοιβές στις «Άγριες Μέλισσες» Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ελένη Καρακάση: Η χαμηλή αμοιβή στις Άγριες Μέλισσες – Πότε έγιναν αυξήσεις

Βρέθηκες με αυτό που λέμε… με μηδέν ευρώ στην τσέπη; Πάρα πολλές φορές. Και κάτω από το μηδέν! Κι εννοώ χρεωμένη μέχρι το λαιμό σε πιστωτικές κάρτες. Έχει γραφτεί ότι στις Άγριες Μέλισσες παίρνετε αρκετά υψηλές αμοιβές. Είναι έτσι; Αυτό δεν ξέρω πώς γράφτηκε και πού στηρίχτηκε. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Εγώ έπαιρνα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Καρακάση: Η αλήθεια για τις υψηλές αμοιβές στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ελένη Καρακάση παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου και ξεκαθάρισε ποια To άρθρο Ελένη Καρακάση: Η αλήθεια για τις υψηλές αμοιβές στις «Άγριες Μέλισσες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»