Λαμπριάτης Ανδρου

07:42 - 23/04/2022

Κανονικά στη συνταγή, που μαγειρεύεται το Μεγάλο Σάββατο, χρησιμοποιούν το αρνί χωρίς το κεφάλι και τα μπούτια. Γεμίζουν την κοιλιά με τη συκωταριά, διάφορα τυριά, ψωμί και μπόλικα μυρωδικά, τη ράβουν και ψήνουν το αρνί στον φούρνο. Καταναλώνεται κρύο ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα. Εμείς το κάναμε σε ρολό, χρησιμοποιώντας αρνίσιο μπούτι.

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

ΣΥΡΙΖΑ: Καμία ανακωχή πριν από το συνέδριο – «Πεδίο μάχης» το Γκάζι

Τέλη κυκλοφορίας: Τι αλλάζει σε προθεσμίες, πρόστιμα. Τι θα έφερνε η μείωσή τους

Στ. Κασσελάκης: Με κατηγορούν για τραμπισμό 87 μικροί τραμπίσκοι

Εποχικοί πυροσβέστες: Ακαρπη η συνάντηση με Κικίλια – Δεν ικανοποιηθήκαμε

Καιρός: «Σπάει» ο επίμονος αντικυκλώνας εμποδιστής – Έρχεται κρύο Δεκεμβρίου

Εκλογές ΗΠΑ: Πώς ψήφισαν για τις αμβλώσεις σε κάθε πολιτεία