Νόνη Δούνια: «Έχω νιώσει προκατάληψη γύρω από το πρόσωπό μου»

13:46 - 22/04/2022

Στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο έδωσε συνέντευξη η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για την πολιτική κι αν […] The post Νόνη Δούνια: «Έχω νιώσει προκατάληψη γύρω από το πρόσωπό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νόνη Δούνια: Έχω αισθανθεί υπάρχει δυσπιστία γύρω από το πρόσωπό μου

Όσα εξομολογήθηκε η Νόνη Δούνια στη νέα της συνέντευξη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νόνη Δούνια στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο όπου και αποκάλυψε πως έχει νιώσει αμφισβήτηση επειδή προέρχεται από το χώρο του μόντελινγκ. Μπαίνοντας στην πολιτική, δέχτηκες πόλεμο λόγω εμφάνισης, ονόματος ή της ενασχόλησής σου στο παρελθόν ... Περισσότερα To άρθρο Νόνη Δούνια: Έχω αισθανθεί υπάρχει δυσπιστία γύρω από το πρόσωπό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νόνη Δούνια:«Έχω αισθανθεί ότι υπάρχει δυσπιστία γύρω από το πρόσωπό μου»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» η Νόνη Δούνια, μίλησε μεταξύ άλλων για την ενασχόλησή της με την πολιτική και για το αν έχει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νόνη Δούνια: Έχω αισθανθεί δυσπιστία γύρω από το πρόσωπό μου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νόνη Δούνια στο περιοδικό ΟΚ!  όπου και αποκάλυψε πως έχει νιώσει αμφισβήτηση επειδή προέρχεται από το χώρο του μόντελινγκ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νόνη Δούνια: Έχω νιώσει προκατάληψη γύρω από το πρόσωπό μου

Στο περιοδικό ΟΚ! έδωσε συνέντευξη η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για την πολιτική κι αν έχει νιώσει αμφισβήτηση επειδή προέρχεται από το χώρο του μόντελινγκ. «Δεν έχω αισθανθεί ποτέ πως με έχει πολεμήσει κάποιος. Έχω αισθανθεί ότι υπάρχει δυσπιστία ή προκατάληψη γύρω από το πρόσωπό μου. Αυτό όμως είναι κάτι που το κερδίζεις με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νόνη Δούνια: Έχω νιώσει προκατάληψη γύρω από το πρόσωπό μου

Στο περιοδικό ΟΚ! έδωσε συνέντευξη η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για την πολιτική κι αν έχει νιώσει αμφισβήτηση επειδή προέρχεται από το χώρο του μόντελινγκ. «Δεν έχω αισθανθεί ποτέ πως με έχει πολεμήσει κάποιος. Έχω αισθανθεί ότι υπάρχει δυσπιστία ή προκατάληψη γύρω από το πρόσωπό μου. Αυτό όμως είναι κάτι που το κερδίζεις με […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε