Αλεξάνδρα Ούστα: Συνειδητά στήριξα τις κοπέλες στη δίκη Φιλιππίδη

08:34 - 22/04/2022

Για το metoo και την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα. Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ παραχώρησε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τόσο στο κίνημα #metoo όσο και στην απόφαση να στηρίξει τις γυναίκες στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Σου έχει τύχει ποτέ να αποχωρήσεις από δουλειά, λόγω κακής συμπεριφοράς ... Περισσότερα To άρθρο Αλεξάνδρα Ούστα: Συνειδητά στήριξα τις κοπέλες στη δίκη Φιλιππίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Ούστα: Η ενόχλησή της με τις ερωτήσεις για τον Σάκη Μπουλά

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Θάνο Ξάνθο έδωσε συνέντευξη η Αλεξάνδρα Ούστα. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Αλεξάνδρα Ούστα: Η ενόχλησή της με τις ερωτήσεις για τον Σάκη Μπουλά appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εξαφανίστηκε 11χρονος από τη Νέα Ιωνία

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν καλεί τον στρατό της Βόρειας Κορέας να είναι έτοιμος για πόλεμο

Κιρ Στάρμερ: «Δεν έχω πρόθεση να συνομιλήσω με τον Βλαντιμίρ Πούτιν»

Εθνική Ελλάδας: Ανησυχία για Μπακασέτα και Ρότα - Αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Φινλανδία

Τζο Μπάιντεν: «Κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει την πρόοδο των ΗΠΑ στην καθαρή ενέργεια»

Η μεγάλη και ειρηνική πορεία στην Αθήνα για την 51η επέτειο της εξεγέρσης του Πολυτεχνείου