Πασχαλινό «πετιμεζάτο κατσικάκι» από την σεφ Ντίνα Νικολάου

08:00 - 22/04/2022

Η διεθνώς αναγνωρισμένη chef και «πρέσβειρα» της ελληνικής γαστρονομίας στη Γαλλία, Ντίνα Νικολάου, προτείνει για το πασχαλινό μας τραπέζι μια διαφορετική συνταγή με το παραδοσιακό κατσικάκι, κάνοντάς το «πετιμεζάτο» και συνδυάζοντάς το με το εξαίρετο λευκό ξηρό «ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ» του Συνεταιρισμού της Σάμου.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Ολοκληρώθηκε η «δίκη του αιώνα»

Θ. Κοντογεώργης: «Ευκαιριακές προτάσεις για τις τράπεζες ακούγονται ευχάριστα αλλά μπορεί να έχουν επιπτώσεις»

Αμύθητη η περιουσία του Άσαντ με εκτιμήσεις για 2 δισ. ευρώ και δεκάδες πολυτελή ακίνητα

Ισπανία: Γιατί ήταν η μόνη χώρα που έλειπε από τα θυρανοίξια της Νοτρ Νταμ;

Αυξημένες κατά 14% οι δαπάνες των τουριστών στην Ελλάδα: Ποιες χώρες συνεισφέρουν περισσότερο

Google: Αποκαλύπτει ένα «απίστευτο» τσιπ κβαντικού υπολογισμού