Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο μήνυμά μέσα από νοσοκομείο – «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»
22:04 - 21/04/2022
Η Ρεγγίνα Μακέδου πριν από λίγες ημέρες που εξομολογήθηκε πως η λευχαιμία της «χτύπησε» ξανά την
To άρθρο Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο μήνυμά μέσα από νοσοκομείο – «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»
«Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα», λέει η χορεύτρια
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΡεγγίνα Μακέδου: Υποτροπίασε η ασθένειά μου, προχωράμε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών
“Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπους περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα” ανέφερε η Ρεγγίνα Μακέδου. Μέσω του λογαριασμού της στο Tik Tok η Ρεγγίνα Μακέδου ενημέρωσε εδώ και λίγες ημέρες τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της ασθένειάς της κι ... Περισσότερα
To άρθρο Ρεγγίνα Μακέδου: Υποτροπίασε η ασθένειά μου, προχωράμε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΡεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»
Η Ρεγγίνα Μακέδου που πριν από λίγους μήνες συμμετείχε στο Dancing with the Star...
Διαβάστε το στο ZouglaΣυγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»
Η χορεύτρια, που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing with the Stars, είχε δώσει ξανά μάχη με την ίδια ασθένεια και είχε καταφέρει να την νικήσει
Διαβάστε το στο in.grΡεγγίνα Μακέδου: Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών
Για τη μάχη της με τη λευχαιμία μίλησε η Ρεγγίνα Μακέδου, αποκαλύπτοντας ότι υποτροπίασε, κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. «Τι ξαναέπαθα; Υποτροπίασε η ασθένεια. Η λευχαιμία είναι μία μορφή καρκίνου η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει. Όταν υποτροπιάζει όπως έγινε και σε μένα, προχωράμε σε μεταμόσχευση. Αυτό που θα κάνω λοιπόν, είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών», ανέφερε η χορεύτρια που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στo Dancing with the Stars, ενώ στη συνέχεια εξήγησε τη διαδικασία: «Επειδή μου λέτε γιατί δεν χορεύεις. Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΡεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»
Η Ρεγγίνα Μακέδου που πριν από λίγους μήνες συμμετείχε στο Dancing with the Stars αποκάλυψε πως η λευχαιμία της «χτύπησε» ξανά την πόρτα, καθώς υπήρξε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΡεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»
Για τη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία μίλησε πριν από λίγες ημέρες η Ρεγγίνα Μακέδου μέσω από τον λογαριασμό […]
The post Ρεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΡεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»
«Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα»
Διαβάστε το στο e-daily.grΡεγγίνα Μακέδου: «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών» – Το μήνυμα από το νοσοκομείο
Για τη νέα της μάχη με τη λευχαιμία μίλησε η Ρεγγίνα Μακέδου, που έκανε γνωστό ότι θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Διαβάστε το στο neolaia.grΡεγγίνα Μακέδου: Το νέο μήνυμά μέσα από το νοσοκομείο – «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»
Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο μήνυμά μέσα από το νοσοκομείο – «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών» Η Ρεγγίνα Μακέδου πριν από λίγες ημέρες που εξομολογήθηκε πως η λευχαιμία της «χτύπησε» ξανά την πόρτα, καθώς υπήρξε υποτροπή. Το κορίτσι με το πελώριο χαμόγελο, το οποίο πριν από μερικούς μήνες συμμετείχε στο Dancing with the Stars, γνωστοποίησε […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΡεγγίνα Μακέδου: «Υποτροπίασε η ασθένεια. Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»
Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars, όπου πέρασε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά δεν το βάζουν κάτω. Η χορεύτρια Ρεγγίνα Μακέδου πριν από μερικά χρόνια είχε δώσει γενναία μάχη με τη λευχαιμία και είχε κατορθώσει να βγει νικήτρια. Η ίδια πριν […]
The post Ρεγγίνα Μακέδου: «Υποτροπίασε η ασθένεια. Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr