Σωτήρης Χατζάκης: «Έχω παρενοχληθεί από γυναίκα έντονα στο θέατρο»

16:56 - 21/04/2022

Ο Σωτήρης Χατζάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι […] The post Σωτήρης Χατζάκης: «Έχω παρενοχληθεί από γυναίκα έντονα στο θέατρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σωτήρης Χατζάκης αποκαλύπτει: «Έχω παρενοχληθεί από γυναίκα έντονα στο θέατρο»

«Το κίνημα #ΜeΤoo είναι πάρα πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον αλλά πρέπει να προσέξει την υπερβολή» δήλωσε ο ηθοποιός - Δείτε το σχετικό βίντεο 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σωτήρης Χατζάκης: Παρενοχλούμαι από τη φανατική διαφορετικότητα

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σωτήρης Χατζάκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη! Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης, στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι με την Μάριον” του OPEN, όπου και εστίασε στο metoo και τις μορφές βίας στον χώρο του θεάτρου. “Έχω δεχθεί την εργασιακή βία, η οποία είναι και ... Περισσότερα To άρθρο Σωτήρης Χατζάκης: Παρενοχλούμαι από τη φανατική διαφορετικότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σωτήρης Χατζάκης: «Στο θέατρο έχω παρενοχληθεί έντονα από γυναίκα»

Συνέντευξη στην εκπομπή Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον παραχώρησε ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, Σωτήρης Χατζάκης

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Σωτήρης Χατζάκης έδωσε συνέντευξη στη Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σωτήρης Χατζάκης: Παρενοχλούμαι από τη φανατική διαφορετικότητα

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης, στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι με την Μάριον” του OPEN, όπου και εστίασε στο metoo και τις μορφές βίας στον χώρο του θεάτρου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σωτήρης Χατζάκης: «Στο θέατρο έχω παρενοχληθεί έντονα από γυναίκα»

Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σωτήρης Χατζάκης στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» To άρθρο Σωτήρης Χατζάκης: «Στο θέατρο έχω παρενοχληθεί έντονα από γυναίκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Υπήρξα αποδέκτης παρενόχλησης και από γυναίκες και από άντρες» αποκάλυψε ο σκηνοθέτης

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»