Σωτήρης Χατζάκης: «Έχω παρενοχληθεί από γυναίκα έντονα στο θέατρο»
16:56 - 21/04/2022
Ο Σωτήρης Χατζάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι […]
The post Σωτήρης Χατζάκης: «Έχω παρενοχληθεί από γυναίκα έντονα στο θέατρο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σωτήρης Χατζάκης αποκαλύπτει: «Έχω παρενοχληθεί από γυναίκα έντονα στο θέατρο»
«Το κίνημα #ΜeΤoo είναι πάρα πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον αλλά πρέπει να προσέξει την υπερβολή» δήλωσε ο ηθοποιός - Δείτε το σχετικό βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣωτήρης Χατζάκης: Παρενοχλούμαι από τη φανατική διαφορετικότητα
Για όλους και για όλα μίλησε ο Σωτήρης Χατζάκης στην τηλεοπτική του συνέντευξη! Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης, στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι με την Μάριον” του OPEN, όπου και εστίασε στο metoo και τις μορφές βίας στον χώρο του θεάτρου. “Έχω δεχθεί την εργασιακή βία, η οποία είναι και ... Περισσότερα
To άρθρο Σωτήρης Χατζάκης: Παρενοχλούμαι από τη φανατική διαφορετικότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣωτήρης Χατζάκης: «Στο θέατρο έχω παρενοχληθεί έντονα από γυναίκα»
Συνέντευξη στην εκπομπή Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον παραχώρησε ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, Σωτήρης Χατζάκης
Διαβάστε το στο in.grΣωτήρης Χατζάκης: «Έχω παρενοχληθεί από γυναίκα έντονα στο θέατρο»
Ο Σωτήρης Χατζάκης έδωσε συνέντευξη στη Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣωτήρης Χατζάκης: Παρενοχλούμαι από τη φανατική διαφορετικότητα
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης, στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι με την Μάριον” του OPEN, όπου και εστίασε στο metoo και τις μορφές βίας στον χώρο του θεάτρου.
Διαβάστε το στο thebest.grΣωτήρης Χατζάκης: «Στο θέατρο έχω παρενοχληθεί έντονα από γυναίκα»
Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σωτήρης Χατζάκης στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον»
To άρθρο Σωτήρης Χατζάκης: «Στο θέατρο έχω παρενοχληθεί έντονα από γυναίκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣωτήρης Χατζάκης: «Έχω παρενοχληθεί από γυναίκα έντονα στο θέατρο»
«Υπήρξα αποδέκτης παρενόχλησης και από γυναίκες και από άντρες» αποκάλυψε ο σκηνοθέτης
Διαβάστε το στο news.gr