21η Απριλίου 2017: Πέντε χρόνια από τον χαμό του Στάθη Ψάλτη
02:04 - 21/04/2022
Ο Στάθης Ψάλτης υπήρξε από τους σημαντικούς κωμικούς της γενιάς του, με σπουδαίο ταλέντο που το σπατάλησε στην επιθεώρηση και σε ανάλαφρες κινηματογραφικές κωμωδίες. «Όταν πρωτοβγήκε στη σκηνή ο Στάθης Ψάλτης ήμουν διθυραμβικός, αλλά έπαιξε Σαίξπηρ και ήταν εκπληκτικό, επέλεξε να κάνει κάτι άλλο και το έκανε πολύ καλά αυτό που έκανε. Το θεωρούσε εύκολο […]
21η Απριλίου 2017: Πέντε χρόνια από τον χαμό του Στάθη Ψάλτη - olympia
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καίτη Φίνου: Το συγκινητικό μήνυμά της για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη
«Περνάν τα χρόνια Στάθη μου, αλλά υπάρχεις και θα υπάρχεις για όσο ζω, στην καρδιά μου», έγραψε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚαίτη Φίνου: To μήνυμά της με τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη
«Περνάν τα χρόνια Στάθη μου, αλλά υπάρχεις και θα υπάρχεις για όσο ζω, στην καρδιά μου....»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚαίτη Φίνου: Όσα έγραψε για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη
Συγκίνησε για άλλη μία φορά η ηθοποιός με τα λόγια της για τον σύντροφο και συνεργάτη της που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.
Διαβάστε το στο in.grΚαίτη Φίνου: Το συγκινητικό μήνυμά της για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη
Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια στα 66 του, χτυπημένος από τον καρκίνο. Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, η Καίτη Φίνου, που υπήρξε για χρόνια σύντροφός αλλά και συνεργάτιδά του. θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου […]
Διαβάστε το στο dete.gr