21η Απριλίου 2017: Πέντε χρόνια από τον χαμό του Στάθη Ψάλτη

02:04 - 21/04/2022

Ο Στάθης Ψάλτης υπήρξε από τους σημαντικούς κωμικούς της γενιάς του, με σπουδαίο ταλέντο που το σπατάλησε στην επιθεώρηση και σε ανάλαφρες κινηματογραφικές κωμωδίες. «Όταν πρωτοβγήκε στη σκηνή ο Στάθης Ψάλτης ήμουν διθυραμβικός, αλλά έπαιξε Σαίξπηρ και ήταν εκπληκτικό, επέλεξε να κάνει κάτι άλλο και το έκανε πολύ καλά αυτό που έκανε. Το θεωρούσε εύκολο […] 21η Απριλίου 2017: Πέντε χρόνια από τον χαμό του Στάθη Ψάλτη - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Φίνου: Το συγκινητικό μήνυμά της για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

«Περνάν τα χρόνια Στάθη μου, αλλά υπάρχεις και θα υπάρχεις για όσο ζω, στην καρδιά μου», έγραψε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Καίτη Φίνου: To μήνυμά της με τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη

«Περνάν τα χρόνια Στάθη μου, αλλά υπάρχεις και θα υπάρχεις για όσο ζω, στην καρδιά μου....»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Καίτη Φίνου: Όσα έγραψε για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Συγκίνησε για άλλη μία φορά η ηθοποιός με τα λόγια της για τον σύντροφο και συνεργάτη της που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Διαβάστε το στο in.gr

Καίτη Φίνου: Το συγκινητικό μήνυμά της για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια στα 66 του, χτυπημένος από τον καρκίνο. Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, η Καίτη Φίνου, που υπήρξε για χρόνια σύντροφός αλλά και συνεργάτιδά του. θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Απο το κακό στο χειρότερο ο Δήμος Αθηναίων λόγω της υποψηφιότητας του Δούκα που τον εχει αμελήσει για χάρη του Πασοκ

Όταν η Ξανθίππη πέταξε στο κεφάλι του Σωκράτη ένα κανάτι με νερό

Σκόπια: Περισσότεροι από 60 στρατιώτες δηλητηριάστηκαν

Ηχηρή απάντηση της εφημερίδας «Εστία» στις αθλιότητες του Κωστή Χατζηδάκη

Κατιφές, ένα ανθεκτικό λουλούδι που προστατεύει τα λαχανικά

Ο Νικόλας Φαραντούρης στο ΕΡΤΝews: Ο κ. Κασσελάκης έχει διολισθήσει σε ποινική αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων