Μέμος Μπεγνής: Το σχόλιο για το gay φιλί στην κρατική τηλεόραση της Κύπρου – «Όλα γίνονται τελευταία στην Ελλαδίτσα»

22:06 - 20/04/2022

Στο πλατό της εκπομπής Love It βρέθηκε καλεσμένος ο Μέμος Μπεγνής το μεσημέρι της Τετάρτης (20/04) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο gay τηλεοπτικό φιλί που έδωσε στην Κύπρο. «Δεν είμαι πολύ της τηλεόρασης αν και είμαι, δουλεύω στην τηλεόραση. Δεν θα δω τηλεόραση πολύ αλλά θα κάτσω να δω πολλές ταινίες και σειρές. Είμαι τρελός σειράκιας και ταινιάκιας αλλά τελευταία πιο πολύ σειράκιας. Δηλαδή, βλέπω 20-25 σειρές μαζί. Ανοίγω την τηλεόραση γι’ αυτό το λόγο» παραδέχθηκε ο ηθοποιός. «Θέλω να δω την σειρά Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη γιατί ο Γιώργος είναι αγαπημένος μου, και σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Μου αρέσει πάρα πολύ όπως τοποθετείται και όπως μιλάει» είπε ο Μέμος Μπεγνής απαντώντα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός εντοπίστηκε 55χρονος άνδρας κοντά στο λιμάνι Κολώνας

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 21/12/2024

«Καρδιοχτύπησε», αλλά πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός – Επικράτησε 90-85 της Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ

Πάτρα: Σε σημαντικό βαθμό η κατάσβεση της φωτιάς στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας»

Τον βρήκε ο Μπαρτζώκας, τον θέλει ο Παναθηναϊκός – Πληρώνει και buyout!

Επίθεση με λοστό δέχτηκε 29χρονη στα Εξάρχεια – Τη χτύπησε στο κεφάλι στη μέση του δρόμου