Παναγιώτης Γιαννάκης: «Δεν γίναμε πολύ φίλοι με τον Νίκο Γκάλη»
17:56 - 20/04/2022
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Μ. Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […]
The post Παναγιώτης Γιαννάκης: «Δεν γίναμε πολύ φίλοι με τον Νίκο Γκάλη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιώτης Γιαννάκης: Τα πεθερικά με έλεγαν αλήτη επειδή έπαιζα μπάσκετ – Δεν γίναμε πολύ φίλοι με τον Νίκο Γκάλη
Στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Παναγιώτης Γιαννάκης το μεσημέρι της Τετάρτης (20/04) και αναφέρθηκε στη φιλία με τον Νίκο Γκάλη ενώ εξομολογήθηκε και τι είπαν τα πεθερικά στην σύζυγό του. «Όταν είσαι παιδί, το μόνο που χρειάζεσαι είναι παιχνίδι, αγάπη από τους γονείς σου, και να μπορείς να έχεις την ευχέρεια να πηγαίνεις σε ένα καλό σχολείο της γειτονιάς. Αυτό πιστεύω ότι είναι αρκετό. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι μου έλειψε κάτι. Δεν μου έλειψε τίποτα. Ίσως, ένα ζευγάρι παπούτσια μπάσκετ με την έννοια πως όταν ήμουν μικρός μου έπαιρνε ελβιέλα η μητέρα μου από τη λαϊκή, και εγώ επειδή κλωτσούσα πέτρες στο δρόμο σε μια εβδομάδα ήταν σμπαράλια» εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Γι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠαναγιώτης Γιαννάκης: «Δεν γίναμε φίλοι με τον Γκάλη» (VIDS)
Ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Νίκο Γκάλη και παραδέχθηκε ότι ποτέ δεν ήταν φίλοι, παρά τον σεβασμό που είχαν μέσα στο γήπεδο. «Όταν είσαι παιδί, χρειάζεσαι παιχνίδι, την αγάπη από τους γονείς και ένα σωστό σχολείο της γειτονιάς. Αυτό είναι αρκετό. Ποτέ δεν μου έλειψε κάτι. Ίσως ένα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαναγιώτης Γιαννάκης: «Δεν γίναμε πολύ φίλοι με τον Νίκο Γκάλη»
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Μ. Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στον καναπέ της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο πρώην μπασκετμπολίστας και προπονητής της Εθνικής ομάδας αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Νίκο Γκάλη όταν και βρέθηκαν συμπαίκτες στον Άρη. Ειδικότερα, μεταξύ […]
Το άρθρο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Δεν γίναμε πολύ φίλοι με τον Νίκο Γκάλη» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΠαναγιώτης Γιαννάκης: Γιατί δεν γίναμε πολύ φίλοι με τον Νίκο Γκάλη
«Πάντα μας ακολουθούσε η φήμη ότι είχαμε κόντρα μεταξύ μας»
Διαβάστε το στο news.grΒΙΝΤΕΟ - Παναγιώτης Γιαννάκης: «Δεν γίναμε πολύ φίλοι με τον Νίκο Γκάλη»
ΒΙΝΤΕΟ - Παναγιώτης Γιαννάκης: «Δεν γίναμε πολύ φίλοι με τον Νίκο Γκάλη»
20/04/2022
Στο "Στούντιο 4" της ΕΡΤ1 βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και θρύλος του ελληνικού μπάσκετ αναφέρθηκε στα πρώτα του χρόνια στον αθλητισμό, στο πώς γνωρίστηκε μέσα στα γήπεδα με τη γυναίκα του, αλλά και στη σχέση του με τον έτερο θρύλο των γηπέδων, Νίκο Γκάλη, όταν ήταν συμπαίκτες στον Άρη.
"Όταν είσαι παιδί, το μόνο που χρειάζεσαι είναι παιχνίδι, την αγάπη από τους γονείς και ένα σωστό σχολείο της γειτονιάς για να έχεις χρόνο. Αυτό είναι αρκετό. Ποτέ δεν μου έλειψε κάτι. Ίσως αυτό που θυμάμαι είναι έν
Διαβάστε το στο filathlos.gr