Νέες αποκαλύψεις για Πικέ: Παρακαλούσε τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

12:40 - 20/04/2022

Ο Ζεράρ Πικέ δεν σταματάει να βρίσκεται στο προσκήνιο για λάθος λόγους. Σε νέα ηχητικά που αποκάλυψε το El Confidencial, ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα παρακάλεσε τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας να μεσολαβήσει για να παίξει με την Εθνική Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Όλα αυτά μόλις λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση στοιχείων που θέλουν ... Περισσότερα To άρθρο Νέες αποκαλύψεις για Πικέ: Παρακαλούσε τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός: Προ των πυλών ο αφρικανικός καύσωνας – Μετά την «ανάσα» δροσιάς έρχονται 40άρια και θυελλώδεις άνεμοι

Ιωάννα Τούνη: Απάντησε στις απαράδεκτες αναφορές για τον γιο της – «Ό,τι χειρότερο μη σου τύχει»

Ο Λούλα απαντά στον Τραμπ ότι η Βραζιλία μπορεί να επιβιώσει χωρίς το εμπόριο των ΗΠΑ

Με αιχμή του δόρατος τη Μαρίνα Αλίμου η Ελλάκτωρ επανατοποθετείται στον τουριστικό χάρτη

Σταύρος Σβήγκος: «Ο γιος μου με φέρνει χωρίς να έχω επιλογή αντιμέτωπο με το εγώ μου»

Στα κάγκελα ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σκληρή γραμμή της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό