Τάκης Ζαχαράτος: «Στην αρχή έλεγαν για μένα… τι είναι τούτο; Τραγουδιστής, τραβεστί, Drag Queen, ηθοποιός;»

08:54 - 20/04/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την […] The post Τάκης Ζαχαράτος: «Στην αρχή έλεγαν για μένα… τι είναι τούτο; Τραγουδιστής, τραβεστί, Drag Queen, ηθοποιός;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάκης Ζαχαράτος: «Όταν ξεκίνησα έλεγαν για μένα… τι είναι τούτο; Τραγουδιστής, τραβεστί, Drag Queen, ηθοποιός;»

Τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής για το πώς διαχειρίζεται την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τάκης Ζαχαράτος: Στην αρχή έλεγαν για μένα τι είναι τούτο; - Τραγουδιστής, τραβεστί, Drag Queen, ηθοποιός;

«Είναι ακόμα πολύ νωπή η απώλεια του πατέρα μου», λέει ο Τάκης Ζαχαράτος - «Εγώ είμαι ο μπαμπάς μου πια...»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τάκης Ζαχαράτος: «Στην αρχή έλεγαν για μένα… τι είναι τούτο;»

Ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, αλλά και για τις δυσκολίες που...

Διαβάστε το στο Zougla

Τάκης Ζαχαράτος: Στην αρχή της καριέρας μου έλεγαν «Τι είναι τούτο; Τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag queen; Ηθοποιός;»

O Τάκης Ζαχαράτος είπε ότι «Θα κάνω μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση “Έλα μες στην αγκαλιά μου”».

Διαβάστε το στο in.gr

Τάκης Ζαχαράτος: Στην αρχή της καριέρας μου έλεγαν «Τι είναι τούτο; Τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag queen; Ηθοποιός;»

Στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του εστίασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης τη Μεγάλη Τετάρτη ο Τάκης Ζαχαράτος. Όπως μάλιστα αποκάλυψε υπήρχαν αρκετοί που διερωτούνταν «Τι είναι τούτο; Τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag queen; Ηθοποιός;». Μιλώντας για τη στιγμή που της ζωής του που τον σημάδεψε ο showman επεσήμανε πως αυτή ήταν ο θάνατος του πατέρα του. «Είναι πολύ νωπή ακόμα η απώλεια του πατέρα μου. Όταν έρχεται αυτή η ώρα έχεις δύο επιλογές: Ή να γίνεις ο πατέρας του εαυτού σου, ή να είσαι στη θέση του θύματος. Κρατάω μόνο τα ευχάριστα από την πατέρα μου, τη δύναμή του, είμαι εγώ ο μπαμπάς μου πια», είπε στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα». «Είπα ότι είμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τάκης Ζαχαράτος: «Στην αρχή έλεγαν για μένα… τι είναι τούτο;»

Ο Τάκης Ζαχαράτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, αλλά και για τις δυσκολίες...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μίλησε για την απώλεια του πατέρα του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τάκης Ζαχαράτος: «Στην αρχή έλεγαν για μένα… τι είναι τούτο; Τραγουδιστής, τραβεστί, Drag Queen, ηθοποιός;»

«Αυτό το κομμάτι είναι πολύ ιδιαίτερο, ακόμα είναι πολύ νωπό και δεν το έχω καταλάβει. Όμως, όταν έρχεται αυτή η ώρα έχεις δύο επιλογές, ή να γίνεις ο πατέρας του εαυτού σου και να πάρεις το μικρό σου παιδάκι από το χέρι και να πεις τώρα έχεις εμένα. Αυτό προϋποθέτει μια προεργασία μέσα με τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τάκης Ζαχαράτος: «Στην αρχή της καριέρας αναρωτιόντουσαν, “Τι είναι τούτο; Τραγουδιστής δεν είναι, τραβεστί;»

Για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα βήματα To άρθρο Τάκης Ζαχαράτος: «Στην αρχή της καριέρας αναρωτιόντουσαν, “Τι είναι τούτο; Τραγουδιστής δεν είναι, τραβεστί;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τάκης Ζαχαράτος: Στην αρχή της καριέρας μου έλεγαν «Τι είναι τούτο; Τραβεστί; Drag queen; Ηθοποιός;»

«Βάλτε όποια ταμπέλα θέλετε»

Διαβάστε το στο news.gr

Τάκης Ζαχαράτος: “Στην αρχή έλεγαν τι είναι τούτο; Τραγουδιστής, τραβεστί, Drag Queen;”

Για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα ο Τάκης Ζαχαράτος. «Είναι πολύ νωπή ακόμα η απώλεια του πατέρα μου. Όταν έρχεται αυτή η ώρα έχεις δύο επιλογές: Ή να γίνεις ο πατέρας του εαυτού σου, ή να είσαι στη θέση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Θα κάνω μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση “Έλα μες στην αγκαλιά μου”»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε