Τάσος Κωστής: «Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Χαϊκάλη να δουλέψει;»

15:40 - 19/04/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε ο Τάσος Κωστής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους Πέτρο Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη, Γιώργο […] The post Τάσος Κωστής: «Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Χαϊκάλη να δουλέψει;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον Γιώργο Κιμούλη, λέγοντας ότι: «δεν είναι το πρώτο αφεντικό που μιλάει άσχημα» - Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τάσος Κωστής: Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Χαϊκάλη να δουλέψει;

«Ο Κιμούλης δεν είναι το πρώτο αφεντικό που μιλάει άσχημα», λέει ο ηθοποιός.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τάσος Κωστής για Χαϊκάλη: «Ποιος είσαι εσύ που απαγορεύεις στον άλλον να δουλέψει;»

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Τάσος Κωστής είπε αρχικά: «Ένας κατηγορούμενος δεν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Θα του το απαγορεύσουμε; Καταρχήν είναι κατηγορούμενος, δεν έχει καταδικαστεί κανείς, όσο μεγάλο κι αν είναι το έγκλημα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάτι ξέρει για να λέει ότι μπορεί να αθωωθούν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τάσος Κωστής – «Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Χαϊκάλη να δουλέψει;»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε ο Τάσος Κωστής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους Πέτρο Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη, Γιώργο Κιμούλη και Παύλο Χαϊκάλη. «Ένας κατηγορούμενος δεν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Θα του το απαγορεύσουμε; Καταρχήν είναι κατηγορούμενος, δεν έχει καταδικαστεί κανείς, όσο μεγάλο κι αν είναι το έγκλημα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάτι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε ο Τάσος Κωστής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους Πέτρο Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη, Γιώργο Κιμούλη και Παύλο Χαϊκάλη. «Ένας κατηγορούμενος δεν πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του; Θα του το απαγορεύσουμε; Καταρχήν είναι κατηγορούμενος, δεν έχει καταδικαστεί κανείς, όσο μεγάλο κι αν είναι το έγκλημα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάτι […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Τάσος Κωστής: "Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στον Χαϊκάλη να δουλέψει;"

"Ο Κιμούλης δεν είναι το πρώτο αφεντικό που μιλάει άσχημα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»