Raised by Wolves: Mία σειρά που, συνεχώς, βελτιώνεται

22:14 - 18/04/2022

Η επιστημονική σειρά φαντασίας του HBO MAX, Raised by Wolves μου είχε αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα μετά την προβολή της 1ης σεζόν και σίγουρα όταν ανακοινώθηκε η 2η σεζόν δεν είχα και πολλές προσδοκίες για το τι να περιμένω. Ευτυχώς όμως η 2η σεζόν όχι μόνο με διέψευσε αλλά ξεπέρασε και τις προσδοκίες μου. Η 2η σεζόν της σειράς επικεντρώνεται και πάλι στα 2 γκρουπ που γνωρίσαμε στην 1η σεζόν, του Άθεους, με την Μητέρα και τον Πατέρα να προσπαθούν να βρουν μία να περιοχή για να εγκατασταθούν και εντέλει εντοπίζουν μία ομάδα Άθεων στην άλλη μεριά του πλανήτη, με ένα πιο τροπικό κλίμα ενώ από την άλλη η θρησκευτική ομάδα των Mithraic έχει χάσει σημαντικό αριθμό πιστών αλλά αυτό δεν εμποδίζε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Γονέας ξυλοκόπησε ανήλικο έξω από το σχολείο γιατί τον καθυστερούσε – Επενέβησαν άλλοι μαθητές για να τους χωρίσουν

Zουγανέλης: «Δεν άφηναν έναν καταπληκτικό μουσικό να παίξει σε εκπομπή μου, επειδή είχε μία θηλυπρέπεια»

Στη φυλακή 41χρονος που κατηγορείται για εμπλοκή σε τέσσερις ένοπλες ληστείες

Κασσελάκης για Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Κηλίδα στη σελίδα του κόμματος – Να παραιτηθεί άμεσα η Πολιτική Γραμματεία

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ live: Πήγε, είδε και έφυγε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Σεισμός, σεισμός δημοκρατικός» η ιαχή των οπαδών του

Νεκρά βρέφη: Τι δείχνουν οι ζωγραφιές της 8χρονης αδελφής του Παναγιωτάκη