Survivor – Στεφανία Ρίζου: «Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Τι έκανες στον αδερφό μου;”»

20:44 - 18/04/2022

Στην εκπομπή Love It μίλησε το πρωί της Δευτέρας 18/4 η Στεφανία Ρίζου, η οποία πρόσφατα To άρθρο Survivor – Στεφανία Ρίζου: «Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Τι έκανες στον αδερφό μου;”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στεφανία Ρίζου για Survivor: Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε - «Τι έκανες στον αδερφό μου;»

Aποκάλυψε ποιοί παίκτες την δυσκόλεψαν και ποιο όχι, για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Survivor: Η Στεφανία Ρίζου αποκαλύπτει – «Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ‘τι έκανες στον αδερφό μου;’»

Δείτε όλα όσα είπε...

Διαβάστε το στο in.gr

Στεφανία Ρίζου: "Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε τι έκανες στον αδερφό μου;"

"Ο Σπύρος Μαρτίκας που μας έκανε τον μάγκα στις πρόβες, την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή έπαθε σεντόνι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Στεφανία Ρίζου: «Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Τι έκανες στον αδερφό μου;”»

Στο πάρτι της ένωσης του Survivor βρέθηκε η τραγουδίστρια Στεφανία Ρίζου που βοήθησε φωνητικά τους [...] The post Στεφανία Ρίζου: «Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Τι έκανες στον αδερφό μου;”» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια