Survivor – Στεφανία Ρίζου: «Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Τι έκανες στον αδερφό μου;”»
20:44 - 18/04/2022
Στην εκπομπή Love It μίλησε το πρωί της Δευτέρας 18/4 η Στεφανία Ρίζου, η οποία πρόσφατα
To άρθρο Survivor – Στεφανία Ρίζου: «Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Τι έκανες στον αδερφό μου;”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στεφανία Ρίζου για Survivor: Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε - «Τι έκανες στον αδερφό μου;»
Aποκάλυψε ποιοί παίκτες την δυσκόλεψαν και ποιο όχι, για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάSurvivor: Η Στεφανία Ρίζου αποκαλύπτει – «Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ‘τι έκανες στον αδερφό μου;’»
Δείτε όλα όσα είπε...
Διαβάστε το στο in.grΣτεφανία Ρίζου: "Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε τι έκανες στον αδερφό μου;"
"Ο Σπύρος Μαρτίκας που μας έκανε τον μάγκα στις πρόβες, την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή έπαθε σεντόνι"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΣτεφανία Ρίζου: «Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Τι έκανες στον αδερφό μου;”»
Στο πάρτι της ένωσης του Survivor βρέθηκε η τραγουδίστρια Στεφανία Ρίζου που βοήθησε φωνητικά τους [...]
The post Στεφανία Ρίζου: «Ο Σάκης Ρουβάς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Τι έκανες στον αδερφό μου;”» appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr