Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος στο πλευρό του γιου τους – «Είμαι παιδί ΑμΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου»
14:22 - 18/04/2022
Γνωστοί ηθοποιοί και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν παιδιά ΑΜΕΑ. Στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα ποδοσφαίρου βρέθηκαν η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος, μαζί με τον γιό τους. Η Νένα Χρονοπούλου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος, στις δηλώσεις τους στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», τόνισαν μεταξύ άλλων πόσο σημαντικό ... Περισσότερα
To άρθρο Νένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος στο πλευρό του γιου τους – «Είμαι παιδί ΑμΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νένα Χρονοπούλου: Συγκλονίζει ο γιος της – «Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου»
Η ηθοποιός, ο σύζυγός της και ο 18χρονος γιο της μιλούν για πρώτη φορά στην κάμερα και στέλνουν ηχηρό μήνυμα.
Διαβάστε το στο in.grΣυγκινεί ο γιος της Νένας Χρονοπούλου: Είμαι παιδί ΑμεΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου
Για τον μεγάλο αγώνα που δίνει καθημερινά και θα συνεχίσει να δίνει για τα δικαιώματά του μίλησε με λίγες μόνο λέξεις αλλά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους ο γιος της Νένας Χρονοπούλου, Χρήστος. «Είμαι παιδί ΑμεΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου» είπε ο Χρήστος, «είμαι παιδί άγγελος» πρόσθεσε κάνοντας τη μητέρα του να συγκινηθεί. Το Σάββατο (16/4) γνωστοί ηθοποιοί και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό τουρνουά και στήριξαν με τον δικό τους τρόπο τα παιδιά ΑμεΑ. Εκεί έδωααν το παρών η Νένα Χρονοπούλου, με τον Τάσο Μητρόπουλο και τον γιο τους. Η ηθοποιός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησαν στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκαν στο πόσο σημα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠερήφανη μητερα η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της: Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου
Το δικό τους παρών έδωσαν η Νένα Χρονοπούλου με τον Τάσο Μητροπουλο με τον γιο τους, φιλανθρωπικό τουρνουά που εγινε το Σάββατο 16 Απριλίου οπου συμμετείχαν γνωστοί ηθοποιοί και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό τουρνουά και στήριξαν με τον δικό τους τρόπο τα παιδιά ΑΜΕΑ. Η ηθοποιός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκαναν δηλώσεις στην κάμερα […]
Περήφανη μητερα η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της: Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΣυγκινεί ο γιος της Νένας Χρονοπούλου: «Είμαι παιδί ΑμεΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου»
Ηθοποιοί και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στον φιλανθρωπικό αγώνα στην Παλλήνη, που οργάνωσε το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο 4amea της Νένας Χρονοπούλου και του Τάσου Μητρόπουλου. Οι γονείς μίλησαν συγκινημένοι για την δράση που στόχο είχε να βοηθήσει τα παιδιά ΑμεΑ αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα, ενώ για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην κάμερα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει ο γιος της Νένας Χρονοπούλου: «Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου»
«Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου. Είμαι παιδί άγγελος», είπε, με την Νένα Χρονοπούλου να συμπληρώνει: «Είμαστε τρία σώματα μια ψυχή».
Διαβάστε το στο neolaia.grΝένα Χρονοπούλου και Τάσος Μητρόπουλος στο πλευρό του γιου τους
Γνωστοί ηθοποιοί και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν παιδιά ΑΜΕΑ. Στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα ποδοσφαίρου βρέθηκαν η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος, μαζί με τον γιό τους. Η Νένα Χρονοπούλου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος, στις δηλώσεις τους στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», τόνισαν μεταξύ άλλων πόσο σημαντικό […]
Διαβάστε το στο dete.gr