Φανή Ζιώγα: «Στα 19 μου αποδέχτηκα ότι είμαι bisexual»

14:12 - 18/04/2022

«Είχα μεγάλες σχέσεις και ξαφνικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια κοπέλα», εξομολογείται η νεαρή.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φανή Ζιώγα: Στα 19 μου αποδέχτηκα την σεξουαλικότητά μου

“Εμένα μου φαινόταν αυτονόητο γιατί το βασικό είναι να το αποδεχθείς πρώτα εσύ για τον εαυτό σου. Και μετά σου φαίνεται φυσιολογικό” δήλωσε η Φανή Ζιώγα. Στο Breakfast@star φιλοξενήθηκε η Φανή Ζιώγα, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο MasterChef και την αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική της ζωή. «Όταν γνωρίζω ανθρώπους τους ... Περισσότερα To άρθρο Φανή Ζιώγα: Στα 19 μου αποδέχτηκα την σεξουαλικότητά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φανή Ζιώγα: Στα 19 μου αποδέχτηκα την σεξουαλικότητά μου

“Εμένα μου φαινόταν αυτονόητο γιατί το βασικό είναι να το αποδεχθείς πρώτα εσύ για τον εαυτό σου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Φανή Ζιώγα: «Στα 19 μου αποδέχτηκα τη σεξουαλικότητά μου»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@star» ήταν σήμερα η Φανή Ζιώγα. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για την οικειοθελή […] The post Φανή Ζιώγα: «Στα 19 μου αποδέχτηκα τη σεξουαλικότητά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φανή Ζιώγα- Masterchef 6: «Στα 19 μου αποδέχτηκα ότι είμαι bisexual»

Φανή Ζιώγα: «Ο πρώτος άνθρωπος που ένιωσα οικεία να το πω ήταν η αδερφή μου. Μια μέρα ξαφνικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια κοπέλα».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Δήμος Αθηναίων: Τι έδειξε η Μελέτη Φέρουσας Τουριστικής Ικανότητας

Εξερεύνηση, σεξουαλικότητα, διαφθορά: Ο έρωτας στον ρωσικό κινηματογράφο

Όλη η Θεσσαλονίκη μια… ψησταριά – Γλέντι με χριστουγεννιάτικο κέφι στη Βασιλέως Ηρακλείου

Η χώρα που σχεδόν μηδένισε τις συναλλαγές με χρήμα

Marca: «Η Μπαρτσελόνα δεν θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο»

Το κυνήγι του στέμματος: Πώς τα κοσμήματα των αυτοκρατόρων της Γαλλίας βρέθηκαν στο Νιού Τζέρσεϊ;