Νίκος Βερλέκης: «Θυμάμαι ότι περνούσε από τους ηθοποιούς και μύριζε τις μασχάλες τους»
13:20 - 18/04/2022
Ο Νίκος Βερλέκης μίλησε για τη σχέση του με την Ειρήνη Παππά, το γάμο του που κρατάει 40 χρόνια, τις […]
The post Νίκος Βερλέκης: «Θυμάμαι ότι περνούσε από τους ηθοποιούς και μύριζε τις μασχάλες τους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Βερλέκης: «Θυμάμαι ότι περνούσε από τους ηθοποιούς και μύριζε τις μασχάλες τους»
«Πρέπει να βάζεις νερό στο κρασί σου. Είχαμε κάνει μια συμφωνία με τη γυναίκα μου ό,τι και να συμβεί την ημέρα, το βράδυ θα είμαστε αγκαλιά στο κρεβάτι και όλα καλά», λέει για τα 40 χρόνια σχέσης με τη γυναίκα του. «Θυμάμαι ότι περνούσε μια φορά ένας σκηνοθέτης από τους ηθοποιούς και τους μύριζε. Μύριζε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Βερλέκης: «Περνούσε μια φορά ένας σκηνοθέτης από τους ηθοποιούς και μύριζε τις μασχάλες τους»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Βερλέκης στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Ο ταλαντούχος
To άρθρο Νίκος Βερλέκης: «Περνούσε μια φορά ένας σκηνοθέτης από τους ηθοποιούς και μύριζε τις μασχάλες τους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝίκος Βερλέκης: «Σκηνοθέτης περνούσε από τους ηθοποιούς και μύριζε τις μασχάλες τους»
«Μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, είχα ενοχληθεί πάρα πολύ»
Διαβάστε το στο news.grΝίκος Βερλέκης: "Θυμάμαι ότι περνούσε από τους ηθοποιούς και μύριζε τις μασχάλες τους"
"Μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, είχα ενοχληθεί πάρα πολύ"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr