Γιάννης Οικονόμου: Με σχέδιο αναβαθμίζουμε την εξυπηρέτηση των πολιτών

09:08 - 18/04/2022

Ειδική αναφορά στην αναβάθμιση εξυπηρέτησης εργαζομένων, αγροτών, συνταξιούχων, ανέργων κάνει, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι & αγρότες έχουν ολοκληρώσει 260 εκατ. ηλεκτρονικές συναλλαγές τα τελευταία 2,5 χρόνια μέσω των 200 ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ),του ΟΠΕΚΑ & του Υπ. Εργασίας», αναφέρει στο tweet του ο Το άρθρο Γιάννης Οικονόμου: Με σχέδιο αναβαθμίζουμε την εξυπηρέτηση των πολιτών εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Οικονόμου: Με σχέδιο αναβαθμίζουμε την εξυπηρέτηση των πολιτών

Ειδική αναφορά στην αναβάθμιση εξυπηρέτησης εργαζομένων, αγροτών, συνταξιούχων και ανέργων κάνει, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι & αγρότες έχουν ολοκληρώσει 260 εκατ. ηλεκτρονικές συναλλαγές τα τελευταία 2,5 χρόνια μέσω των 200 ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ), του ΟΠΕΚΑ & του Υπ. Εργασίας» αναφέρει στο tweet του ο κ. Οικονόμου και επισημαίνει: «Με σχέδιο αναβαθμίζουμε την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Οικονόμου: Με σχέδιο αναβαθμίζουμε την εξυπηρέτηση των πολιτών

Ειδική αναφορά στην αναβάθμιση εξυπηρέτησης εργαζομένων, αγροτών, συνταξιούχων, ανέργων κάνει, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι & αγρότες έχουν ολοκληρώσει 260 εκατ. ηλεκτρονικές συναλλαγές τα τελευταία 2,5 χρόνια μέσω των 200 ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ),του ΟΠΕΚΑ & του Υπ. Εργασίας», αναφέρει στο tweet του ο […] The post Οικονόμου: Με σχέδιο αναβαθμίζουμε την εξυπηρέτηση των πολιτών appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Οικονόμου: Με σχέδιο αναβαθμίζουμε την εξυπηρέτηση των πολιτών

«Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι & αγρότες έχουν ολοκληρώσει 260 εκατ. ηλεκτρονικές συναλλαγές τα τελευταία 2,5 χρόνια»

Διαβάστε το στο news.gr

Γ. Οικονόμου: Με σχέδιο αναβαθμίζουμε την εξυπηρέτηση των πολιτών

Ειδική αναφορά στην αναβάθμιση εξυπηρέτησης εργαζομένων, αγροτών, συνταξιούχων, ανέργων κάνει, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.«Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι & αγρότες έχουν ολοκληρώσει 260 εκατ. ηλεκτρονικές συναλλαγές τα τελευταία 2,5 χρόνια μέσω των 200 ηλεκτρονικών υπηρεσιών [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Μετωπική λεωφορείου με βανάκι στην Εύβοια (PHOTOS)

Σάλπισμα επίθεσης από Νετανιάχου

Οι «χρυσοί» αριθμοί του Λόττο

Στις «ράγες» η κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό 

Χαροπαλεύει 14χρονος που έπεσε από τον τέταρτο στην Θεσσαλονίκη

Κίτρινοι αλλά όχι της ΑΕΚ πανηγύρισαν στο Αγρίνιο!