Μετά το Μεξικό, ο Γιάννης Σπαλιάρας πρωταγωνιστής και στο Ιράν
11:18 - 08/01/2020
Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο. Ο ηθοποιός αποκάλυψε μέσα σε όλα πως, […]
The post Μετά το Μεξικό, ο Γιάννης Σπαλιάρας πρωταγωνιστής και στο Ιράν appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Σπαλιάρας: Μετά το Μεξικό πρωταγωνιστής σε σειρά στο Ιράν
Τα φτερά του για μία καριέρα εκτός Ελλάδας έχει ανοίξει εδώ και καιρό ο Γιάννης Σπαλιάρας...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Σπαλιάρας: Μετά το Netflx, πρωταγωνιστής και στο Ιράν! Μαθαίνει Περσικά (VIDEO)
Για τη νέα του δουλειά στο Ιράν μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας.
Το μοντέλο, μετά τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix, άνοιξε τα υποκριτικά του «φτερά» και πετάει για το Ιράν, όπου θα συμμετάσχει σε σίριαλ. Σε αυτό θα υποδυθεί έναν βυζαντινό ιππότη που μάχεται κατά των Περσών.
«Φεύγω, αύριο βράδυ, για το Ιράν και θα μείνω δύο μήνες. Δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο κενό και επιστρέψω ενδιάμεσα αλλά το πρόγραμμα είναι για δυο μήνες. Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα γυρίζεται τρία χρόνια και θα περιμένω δηλαδή τρία χρόνια για να δημοσιεύσω φωτογραφίες. Απαγορεύουν τα κινητά. Θέλω να σας χαρίσω πολλές όμορφες εικόνες από εκεί αλλά θα βλέπετε μόνο τοπία. Το σίριαλ θα προβληθεί μετά από τρία χρόνια μα πήρα ήδ
Διαβάστε το στο thestival.grΜετά το Μεξικό, ο Γιάννης Σπαλιάρας πρωταγωνιστής και στο Ιράν!
Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο. Ο ηθοποιός αποκάλυψε μέσα σε όλα πως, μετά την συμμετοχή σε σειρά του Netflix, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δούμε σε Ιρανική ταινία και δη να μιλάει αρχαία Ελληνικά! “Φεύγω, αύριο βράδυ, για το Ιράν και θα μείνω δύο μήνες. Δεν ξέρω […]
Διαβάστε το στο irafina.gr