Survivor – Μαρία Αντωνά: Η αντίδραση της μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για ειδύλλιο Άρη-Σοφιάννας!

17:40 - 17/04/2022

Νέες φουρτούνες φαίνεται πως θέλει να φέρει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μετά τα όσα είδαμε στο επεισόδιο To άρθρο Survivor – Μαρία Αντωνά: Η αντίδραση της μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για ειδύλλιο Άρη-Σοφιάννας! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αντωνά: Απασφάλισε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – «Η ζωή μου με τον Άρη δεν είναι ριάλιτι»

Η δημοσιογράφος απάντησε με τον δικό της τρόπο στον παίκτη του Survivor, που ισχυρίζεται ότι κάτι ερωτικό τρέχει μεταξύ του συντρόφου της και της Σοφιάννας.

Διαβάστε το στο in.gr

Μαρία Αντωνά: Η απάντησή της στα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη

Μεγάλη αναταραχή έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα του Survivor. Ο παίκτης μέσα από τις δηλώσεις του έκανε σαφείς υπαινιγμούς ότι δημιουργείται ειδύλλιο ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και στην Σοφιάννα Αβαραμάκη. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνέχισε τις αρχικές του δηλώσεις προσθέτοντας μεταξύ άλλων: «Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός […] The post Μαρία Αντωνά: Η απάντησή της στα σχόλια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»