Αντώνης Συκάρης: Η μοιραία ανάβαση και αγάπη του για τα βουνά

13:28 - 17/04/2022

Ο ορειβάτης Αντώνης Συκάρης έχασε τη ζωή του σε  υψόμετρο 7.400 μέτρων στο βουνό Dhaulagiri. Ο ίδιος είχε πει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πως «είμαι ένας απλός ορειβάτης, ένας άνθρωπος που αγαπάει τα βουνά και ασχολείται 31 χρόνια με αυτό το άθλημα». Η συνέντευξη του Αντώνη Συκάρη είχε δοθεί από το Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν, όπου ο ... Περισσότερα To άρθρο Αντώνης Συκάρης: Η μοιραία ανάβαση και αγάπη του για τα βουνά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κατερίνα Λέχου: Μου «φορτώθηκε» ότι η γυναίκα δεν είναι τόσο δυνατή όσο ένας άντρας

Ελεονώρα Μελέτη: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της – Το βίντεο με το γιορτινό σκηνικό

The Voice: O Χρήστος Μάστορας κάνει push ups με παίκτη και ο Γιώργος Μαζωνάκης μετράει τις κάμψεις

Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία: O Τανούλης πήρε την θέση του τραυματία Καραγιαννίδη στην δωδεκάδα της Εθνικής μπάσκετ

Αντώνης Ρέμος: Γράφουν ποιος θα πει τη μεγαλύτερη κακία για να αποκτήσει τα πιο πολλά likes και σχόλια

Ορφέας Αυγουστίδης: Έχω βάλει ειδοποίηση στο κινητό να μην ξεπερνώ τα 15 λεπτά στα social media