Ράνγκνικ για Κριστιάνο: “Δεν είναι δική μου απόφαση αν θα μείνει, αλλά του επόμενου προπονητή”
12:00 - 17/04/2022
Ο Ραλφ Ράνγκνικ δήλωσε μετά το χατ-τρικ του Κριστιάνο Ροναλντο ότι δεν εξαρτάται από αυτόν το αν θα μείνει ο Πορτογάλος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά από τον επόμενο προπονητή της ομάδας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε σόου στην νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νόριτς (3-2) με χατ-τρικ. Με τον – όπως όλα δείχνουν επόμενο προπονητή της ομάδας – Έρικ […]
The post Ράνγκνικ για Κριστιάνο: “Δεν είναι δική μου απόφαση αν θα μείνει, αλλά του επόμενου προπονητή” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ράνγκνικ για Κριστιάνο Ρονάλντο: “Δεν είναι δική μου απόφαση αν θα μείνει, αλλά του επόμενου προπονητή”
Ο Ραλφ Ράνγκνικ δήλωσε μετά το χατ-τρικ του Κριστιάνο Ροναλντο ότι δεν εξαρτάται από αυτόν το αν θα μείνει ο Πορτογάλος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά από τον επόμενο προπονητή της ομάδας.
The post Ράνγκνικ για Κριστιάνο Ρονάλντο: “Δεν είναι δική μου απόφαση αν θα μείνει, αλλά του επόμενου προπονητή” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.gr