Σωκράτης: «Το να είσαι αμυντικός αυτές τις μέρες είναι πολύ δύσκολο»
10:35 - 08/01/2020
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, αλλά και τις αλλαγές που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Το να είσαι αμυντικός αυτές τις μέρες είναι πολύ δύσκολο
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ για τη ζωή του αμυντικού, τις ευθύνες του, τη δική του πορεία στο ποδόσφαιρο και το πόσο έχουν αλλάξει τα καθήκοντα των παικτών στα μετόπισθεν, ενώ τόνισε πως τα λάθη γίνονται γιατί οι αθλητές δεν είναι ρομπότ. ...
Διαβάστε το στο real.grΠαπασταθόπουλος: «Η θέση του αμυντικού έχει γίνει πολύ πιο δύσκολη»
Ο Έλληνας αμυντικός έγραψε άρθρο με τίτλο «Ο Σωκράτης με…
Διαβάστε το στο onsports.grΣωκράτης: «Το να είσαι αμυντικός αυτές τις μέρες είναι πολύ δύσκολο»
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ για τη ζωή του αμυντικού, τις ευθύνες του, τη δική του πορεία στο ποδόσφαιρο και το πόσο έχουν αλλάξει τα καθήκοντα των παικτών στα μετόπισθεν, ενώ τόνισε πως τα λάθη γίνονται γιατί οι αθλητές δεν είναι ρομπότ.Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός των «κανονιέρηδων»:«Με έχετε ακούσει να λέω πολλές φορές, αλλά είναι αλήθεια: Μου αρέσει το μηδέν στην άμυνα. Αυτό συνέβαινε πάντα και γι ‘αυτό επέλεξα να είμαι στο κέντρο της άμυνας, επειδή είναι η καλύτερη θέση στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι άρχισα να παίζω καλά εκεί όταν ήμουν 12 ή 13 ετών. Σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση. Όταν μεγάλωσα, μελέτησα το ιταλικό στυλ άμ
Διαβάστε το στο filathlos.grΣωκράτης Παπασταθόπουλος: "Το να είσαι αμυντικός αυτές τις μέρες είναι πολύ δύσκολο"
Όσα είπε για την πορεία του στο ποδόσφαιρο
Διαβάστε το στο patrasevents.gr