Βασίλης Τερλέγκας: «Έφτασα στο χείλος του γκρεμού, αλλά με βοήθησε η Παναγία μας»

13:46 - 16/04/2022

Στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Τερλέγκας. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Βασίλης Τερλέγκας: «Έφτασα στο χείλος του γκρεμού, αλλά με βοήθησε η Παναγία μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Τερλέγκας: Έφτασα στο χείλος του γκρεμού, αλλά με βοήθησε η Παναγία μας

Ο Βασίλης Τερλέγκας θυμάται τις δύο φόρες που κινδύνευε να χάσει τη ζωή του, και την απώλεια του πατέρα του που τον συγκλόνισε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βασίλης Τερλέγκας: Έφτασα στο χείλος του γκρεμού

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Βασίλης Τερλέγκας. Για τις δυο φορές που έφτασε στο χείλος του γκρεμού μίλησε, από καρδιάς, ο Βασίλης Τερλέγκας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «On Time» και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Πόσα χρόνια νιώθεις κοντά σου τον άγγελό σου; Δεν νομίζω ότι με άφησε ποτέ, όχι μόνο γιατί ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Τερλέγκας: Έφτασα στο χείλος του γκρεμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βασίλης Τερλέγκας: «Έφτασα στο χείλος του γκρεμού, αλλά με βοήθησε η Παναγία μας»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δύο φορές που έφτασε, όπως είπε, στο χείλος του γκρεμού.

Διαβάστε το στο in.gr

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δύο φορές που έφτασε, όπως είπε, στο χείλος του γκρεμού. Το άρθρο Βασίλης Τερλέγκας: «Έφτασα στο χείλος του γκρεμού, αλλά με βοήθησε η Παναγία μας» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Βασίλης Τερλέγκας: "Έφτασα στο χείλος του γκρεμού, αλλά με βοήθησε η Παναγία μας"

"Μάλλον θα είμαι πολύ αμαρτωλός και με άφησε να ζήσω για να μετανοήσω περισσότερο και Την ευχαριστώ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»