Ο Σόλων Τσούνης αποχωρεί από το “Έρωτας μετά” και αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι

09:54 - 08/01/2020

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σόλων Τσούνης στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και την δημοσιογράφο […] The post Ο Σόλων Τσούνης αποχωρεί από το “Έρωτας μετά” και αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σόλων Τσούνης αποχώρησε απο τη σειρά «Έρωτας μετά»: «Μου άλλαξαν τα δεδομένα»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σόλων Τσούνης: Αποχώρησε από το «Έρωτας μετά» και αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι (βίντεο)

«Καμιά φορά ξεκινάμε με κάποια δεδομένα και κάποιες προσδοκίες»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

O Σόλων Τσούνης αποχώρησε από την σειρά «Έρωτας Μετά» – Τι συνέβη;

Ο Σόλων Τσούνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιατί ο Σόλων Τσούνης αποχωρεί από το “Έρωτας Μετά”;

Ο γνωστός ηθοποιός Σόλων Τσούνης μίλησε, σε συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των ΚουΚου”, τόσο για το ρόλο του στην πετυχημένη σειρά “Το Σόι σου”, όσο και για τον ρόλο του στη σειρά “Έρωτας Μέτα” αλλά και γιατί αποχωρεί από την τελευταία. Δείτε επίσης Γιάννης Τσιμιτσέλης:Βάσω Λασκάρακή & Κατερίνα Γερονικολού Δεν έχουν […] Γιατί ο Σόλων Τσούνης αποχωρεί από το “Έρωτας Μετά”; - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.

Διαβάστε το στο daddy-cool.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κατερίνα Στανίση: «Όταν τραγουδάω Καζαντζίδη σφίγγεται η καρδιά μου, έχω αυτό το βάρος¨»

Σταύρος Σβήγκος: «Με την Ελένη πήραμε διαφορετικούς δρόμους, αλλά παραμένουμε οικογένεια»

Νέα αλλαγή αποφάσισε το Mega – Ποια εκπομπή μειώνεται περαιτέρω σε διάρκεια;

Ιωάννα Παππά: Αποκάλυψε τον λόγο που απείχε 14 χρόνια από την τηλεόραση

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Στο πρώτο ραντεβού με τον άντρα μου ντύθηκα σαν λατέρνα, για να με πάει στα Πετράλωνα»

Ο Αντώνης Κανάκης φέρνει τα πάνω κάτω με το Ράδιο Αρβύλα – Η επιστολή που ανατρέπει τα πάντα